Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρούπου έπαιξε στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της δημοφιλέστατης εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η οποία μετά από 13 χρόνια, πρώτα στην κρατική τηλεόραση και μετά στο κανάλι alpha, πλέον συνεχίζει  στο σκάι. Με την ίδια μάλιστα επιτυχία. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι η συμφωνία έκλεισε με λιγότερο, πολύ λιγότερο πακέτο σε σύγκριση με το συμβόλαιο εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Κοντομηνά.

Γιατί αρέσει το σαββατιάτικο “Στην υγειά μας…”; Έχει πολύ μουσική το κόνσεπτ. Τραγούδια πολυαγαπημένα και ποιοτικά το ένα πίσω από το άλλο. Και λίγα… λόγια. Λίγη πάρλα.

Πάμε στο θέμαόμωςΜιλάμε για κίνηση ματ στην τηλεοπτική σκακιέρα. Στη χθεσινή παρουσία του Αργυρού αναφέρομαι. Αφού ο νεαρός τραγουδιστής με την εντυπωσιακή καριέρα, που σαρώνει στην αγορά της νυχτερινής διασκέδασης, πέραν των ποιοτικών πόντων που πήρε μέσω της σύμπραξης με τον Χατζηνάσιο και τον Χατζή, το πιο σημαντικό είναι άλλο. Εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που του προσφέρθηκε , προωθώντας και προβάλλοντας τα νέα του τραγούδια πιο πολύ , πιο γρήγορα και πιο στοχευμένα.  Αρκεί να αναφερθεί, ότι στο δυναμικό κοινό η εκπομπή έφτασε κοντά στο 40% τηλεοπτικό κοινό

Στη πράξη ο Αργυρός, αλλά και ο συνεργαζόμενος επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, επιβεβαίωσαν ότι, όχι μόνο στο κέντρο της Παραλιακής, το Fantasia, που πήραν παράταση οι live εμφανίσεις του, αλλά και στην τηλεόραση, είναι αποφασισμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό. Όχι με λόγια, ούτε με εκπομπές αβέβαιης και αμφίβολης τηλεθέασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...