Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Έσκασε η μεταγραφή «βόμβα» του χειμώνα - Δείτε που θα εμφανίζεται μετά το ατύχημα ο Βρεττός

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη «βόμβα» σε παρόμοιες ειδήσεις, ακόμα και καταχρηστικά. Αυτήν τη φορά όμως, η χρήση της, δεν εμπεριέχει καθόλου δημοσιογραφική υπερβολή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά η κύρια ανάκριση για το «Noor 1» – Πρώτος κλήθηκε να καταθέσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος


Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται ο δημοσιογράφος-εκδότης του Piperata.gr, Πάρις Κουρτζίδης,  ο ανακριτής κατά της διαφθοράς ξεκίνησε τις κλήσεις των μαρτύρων για την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1», όπου κατηγορούμενοι είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τρεις συνεργάτες του.

Ο Κώστας Μπακαλάρος είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον δήμο;

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μπακαλάρος
O Κώστας Μπακαλάρος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του «tsipas-hlias blog», ο επιχειρηματίας που ακούγεται για υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, για τον οποίο κάνουν λόγο στοχευμένα δημοσιεύματα και αναρτήσεις  το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια διερεύνησης του τοπίου που, μετά την γνωστοποίηση του Μαΐου ως μήνα εκλογών, έχει αρχίσει να «θερμαίνεται».

ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρινακης Σαββιδης
Αυτή την ανοησία δεν την κατάλαβα ποτέ. Σκάει μύτη κατά ριπάς την περίοδο των μεταγραφών, λέω για την ανοησία. Γράφουν οι μαλάκισμένες φυλλάδες: ''Μάνατζερ προτείνει ποδοσφαιριστή σε ΠΑΕ'. Ποια είναι η είδηση; Δεν υπάρχει είδηση. Δεν υπάρχει γεγονός. Τη δουλειά του κάνει ο μάνατζερ για τους παίκτες που εκπροσωπεί, δηλαδή προσπαθεί να τους βρει ομάδα. Δεν υπάρχει γεγονός, είδηση.

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Γίνεται κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 1981. Τι σημαίνει αυτό, κύριε Έλληνα; Τι σημαίνει αυτό, κύριε ψηφοφόρε; Ότι η νέα κυβέρνηση παραλαμβάνει το μπουρδέλο με συγκεκριμένη χασούρα. Τόσα μας οφείλουν κάποιοι που δεν έχουν μάθει να πληρώνουν το κράτος και τόσα χρωστάμε στους ξένους δανειστές, που τυχαίνει να 'ναι και παρεάκια μας στην ενωμένη Ευρώπη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...