Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Aποκάλυψη βόμβα: Μέλος του κυκλώματος έδωσε τον Περουκίδη



Μέλος του κυκλώματος και επίσης κατηγορούμενος είναι ο άνθρωπος που κελάδησε και έδωσε τον φερόμενο ως εγκέφαλο της υπόθεσης κόκα στο Κολωνάκι, Σταύρο Περουκίδη.

Πλήρης επιβεβαίωση tsipas blog για μπάτζετ Παναχαϊκής : Αμισθί ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Διαμαντής Κανελλόπουλος-Ανακατατάξεων συνέχεια!

Το «Tsipas-Hlias blog» ήταν αυτό που έδωσε real time -πρώτο- την πληροφορία (ΕΔΩ), με την αντίστοιχη επιχειρηματολογία, ότι με μειωμένο μπάτζετ θα πορευτεί η Παναχαϊκή τη νέα σεζόν.

Πανηγυρική Επιβεβαίωση: Στο Δήμο το κουμάντο των καφετεριών της Μαρίνας! – Γιατί στο «Tsipas-Hlias blog» διαβάζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ… από το μέλλον!

Σχετική εικόνα
Σας είχα αποκαλύψει ότι η απόφαση είχε παρθεί πριν ακόμη ψηφιστεί χθες, με ευρεία πλειοψηφία, από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο «Ασφαλιστικές και Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις – Αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας-Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων-Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνεται και η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών, για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, στον Δήμο.

ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ… ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ


Νέο κόμμα. Φαιδρότητες. Το τελευταίο που χρειαζόμασταν είναι ένα… νέο κόμμα, από χέρι καμμένο. Πρόεδρος του ο συνονόματος του… συνάδελφου του Πάνου Καμμένου, Δημήτρης Καμμένος.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...