Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Πανηγυρική Επιβεβαίωση: Στο Δήμο το κουμάντο των καφετεριών της Μαρίνας! – Γιατί στο «Tsipas-Hlias blog» διαβάζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ… από το μέλλον!

Σχετική εικόνα
Σας είχα αποκαλύψει ότι η απόφαση είχε παρθεί πριν ακόμη ψηφιστεί χθες, με ευρεία πλειοψηφία, από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο «Ασφαλιστικές και Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις – Αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας-Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων-Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνεται και η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών, για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, στον Δήμο.

Κάτι που σημαίνει ότι παραδίδεται δωρεάν στον Δήμο Πατρέων, για 99 χρόνια, η χρήση, διαχείριση και εκμετάλλευση της αποχαρακτηρισθείσας χερσαίας ζώνης του λιμένα. Και, κατ' επέκταση, οριστική και γυναίκα λύση των κτηρίων που βρίσκονται στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην πλευρά της θάλασσας, τα οποία λειτουργούν καφετέριες.

Όπως είχε αποκαλύψει το «tsipas-hlias blog», σε πολύ προγενέστερο χρόνο, το ενδεχόμενο της κατεδάφισης τους , θα είχε για τον ΣΥΡΙΖΑ βαρύ πολιτικό κόστος στην περιοχή. 

Κι έτσι, χθες έγιναν τα αποκαλυπτήρια και δικαιώθηκα απόλυτα , καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι αποκλειστικές πληροφορίες μου!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική τροπολογία, πλέον δίνεται η δυνατότητα στον Δήμο Πατρέων, μέσα σε πέντε χρόνια να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με αυτά που έχουν χαρακτηριστεί ως αυθαίρετες κατασκευές -δηλ. να τα διατηρήσει ή να τα γκρεμίσει- ενώ παύουν για αυτή την πενταετία να ισχύουν οι αποφάσεις για κατεδάφισή τους.

Βέβαια, εκτός από την Δημοτική Αρχή, τα εύσημα πρέπει να δοθούν και στον Γιάννη Μάκκα . Τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ αλλά και ιδιοκτήτη της εσχάτως γνωστής καφετέριας Yayaz The Place To Be. Διότι, ενώ οι περισσότεροι «φώναζαν» ότι οριστική είναι η απόφαση της κατεδάφισης-και στους οποίους αναφερθήκα με σκληρή γλώσσα– αυτός έπαιξε μεγάλη μπάλα στο παρασκήνιο. Κατάφερε να πείσει τους πολιτικούς φίλους του, τοπικά στελέχη και βουλευτές, όχι μόνο γαλάζιους αλλά και τους κυβερνητικούς,  τους υποτιθέμενους αντιπάλους τους, να αποτραπεί κάτι τέτοιο. 

Εν γένει έκανε αρκετά καλή δουλειά...

Υ.Γ.: Με μεγάλη ευχαρίστηση σκοπεύει να ευχαριστήσει ΣΥΡΙΖΑίους και Νεοδημοκράτες , που καταλάβουν ότι μόνο με συνεργασία και σχεδιασμό λύνονται τα προβλήματα . Αλλά και τον Δήμο, που πίεσε, φώναξε και επιτέλους τα πήρε σε πλήρη έλεγχο και όχι παράνομα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...