Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ… ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ


Νέο κόμμα. Φαιδρότητες. Το τελευταίο που χρειαζόμασταν είναι ένα… νέο κόμμα, από χέρι καμμένο. Πρόεδρος του ο συνονόματος του… συνάδελφου του Πάνου Καμμένου, Δημήτρης Καμμένος.

Πράγματα μακριά από κάθε λογική, πολιτική και κοινωνική λογική. Ο εν λόγω Δημήτρης Καμμένος, αφού ως βουλευτής των ανέλ, και κάποιο διάστημα ως υφυπουργός, υπηρέτησε με συνέπεια για τρισήμισυ χρόνια τον τυχοδιωκτισμό του Τσίπρα και του Σύριζα, «ίδρυσε» κόμμα για να πολεμήσει την μαϊμού αριστερά που κυβερνάει. Επιθεωρησιακό.
Πρώτο βιολί στο νέο κόμμα ο γνωστός Τάκης Μπαλτάκος, που αφού ψάχτηκε με τους Καρατζαφέρηδες και τους Καπερνάρους, κατέληξε στο αντιτουριστικό... πουλαίν Δημήτρης Καμμένος. Οι δυό τους, αφού δημοσιοποίησαν τον… σχηματισμό του κόμματος τους, αναζητούν κιόλας ...συμμαχίες με άλλα ανύπαρκτα κόμματα.
Μελαγχολικό. Να φιλοδοξούν να σώσουν την Ελλάδα από τον Τσίπρα οι Μπαλτάκοι και οι Καμμένοι. Οι ελάχιστοι. Όσο κι αν εκτροχιαστεί ακόμα περισσότερο ο Τσίπρας, αυτοί, δεν πρόκειται να ωφεληθούν. Να μπουν στο χάρτη.
-.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...