Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΤΙ ΚΈΡΔΙΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΑΡΓΥΡΌΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΩ ΛΟΝΔΙΝΟ

Αφού ολοκληρώθηκαν οι δύο Live εμφανίσεις του Κωνσταντίνου στο Λονδίνο, θα μοιραστώ μαζί σας πως τον έζησα σχεδόν τέσσερις μέρες που βρισκόμασταν παρέα σχεδόν όλη μέρα. Ήρθε για δουλειά και το γούσταρε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ

Αποτέλεσμα εικόνας για MAFIA
Θεωρείται επιτόπου στημένος ο δημοσιογράφος που ενοχλεί ένα ισχυρό πρόσωπο του συστήματος. Δεν αποκλείεται. Παίζει κι αυτή η πιθανότητα. Όπως ένας δημοσιογράφος να μη δουλεύει για κάποιον άλλον, άλλον με επιρροή, δύναμη και εξουσία, αλλά να γράφει εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, από προσωπική ανομολόγητη σκοπιμότητα. Ίσως να τον εκβιάσει.

Ο ΤΖΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Σχετική εικόνα
Γιατί, λες, το άτομο που κυκλοφορεί σα σελέμπριτης και το κοζάρεις επί μονίμου βάσεως σε διάφορα κοσμικά σαλόνια παίρνει κοκαΐνη; Κουβέντα να κάνουμε με αφορμή τα όσα φτάνουν στ' αυτιά μου το τελευταίο (μεγάλο...)χρονικό διάστημα.

ΜΟΝΆ Ή ΖΥΓΆ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΆΡΧΕΣ


… βοήθησε και η κυβέρνηση για αυτό

Δεν γνωρίζουμε αν τα έχουν βρει κυβέρνηση και καναλάρχες… Με ένα μαγικό τρόπο όμως οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών κατάφεραν να εξασφαλίσουν πάλι όλα όσα επιθυμούσαν στη μάχη με την κυβέρνηση και συγκεκριμένα εν όψει του νέου τηλεοπτικού τοπίου που θα διαμορφωθεί μετά την αδειοδότηση των καναλιών από το ΕΣΡ, με αποτέλεσμα να είναι οι κερδισμένοι όποια κι αν είναι η απόφαση του ΣτΕ! Είτε δηλαδή καταπέσει η διαδικασία στο Ακυρωτικό Δικαστήριο είτε όχι, οι καναλάρχες είναι «καλυμμένοι»!

Η ΕΜΠΛΟΚΉ ΣΤΗ ΜΎΚΟΝΟ ΤΟ ΤΡΙΉΜΕΡΟ- Η ΜΟΝΤΈΛΑ-ΒΊΖΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΏΗΝ ΚΟΛΛΗΤΈΣ


Θλιβερή ιστορία… Πριν από δέκα χρόνια πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα περιοδικών, ενώ είχε συζητηθεί πολύ και η σχέση της με επιχειρηματία. Σήμερα είναι στα αζήτητα. Οι πάντες την έχουν ξεχάσει. Ακόμη και η πρώην κολλητή της από την στιγμή που ανέβηκε τα σκαλιά της ελληνικής showbiz δεν της μιλάει. Άσχετα αν είχαν κοινή αφετηρία…

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...