Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Η ΕΜΠΛΟΚΉ ΣΤΗ ΜΎΚΟΝΟ ΤΟ ΤΡΙΉΜΕΡΟ- Η ΜΟΝΤΈΛΑ-ΒΊΖΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΏΗΝ ΚΟΛΛΗΤΈΣ


Θλιβερή ιστορία… Πριν από δέκα χρόνια πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα περιοδικών, ενώ είχε συζητηθεί πολύ και η σχέση της με επιχειρηματία. Σήμερα είναι στα αζήτητα. Οι πάντες την έχουν ξεχάσει. Ακόμη και η πρώην κολλητή της από την στιγμή που ανέβηκε τα σκαλιά της ελληνικής showbiz δεν της μιλάει. Άσχετα αν είχαν κοινή αφετηρία…

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πρώην μοντέλα κατέβηκε στη Μύκονο για να δει τι «ψάρια» θα πιάσει. Σπασμένη στο πρόσωπο με λίγα κιλά παραπάνω αλλά όσοι την είδαν σχολίασαν πως ακόμη «κρατιέται».
Όμως στο παιχνίδι με τους Άραβες έχει πια να συναγωνιστεί 20χρονες καλλονές συνοδούς πολυτελείας από τις Ανατολικές χώρες. Η μελαχρινή μοντέλα έριξε το κασέ της στα 200 ευρώ τον πελάτη για να μπορέσει να κάνει δουλίτσα. Και έκανε… Στα σκάφη που πέρασε και τα τρία βράδια της. Όσοι και κυρίως όσες την συνάντησαν στα Ματογιάννια έκαναν πως δεν την βλέπουν! Δεν την γνωρίζουν καν!
Και εκείνη γνωρίζοντας πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι έκανε και η ίδια πως δεν τους είδε. Καθώς σε περίπτωση που τους πλησίαζε και την απέφευγαν δεικτικά οι στιγμές θα ήταν ακόμη πιο αμήχανες.
Στην παρουσία της αδιαφόρησαν και οι απεσταλμένοι παπαράτσι στο νησί. Η παρουσία της δεν τους αφορά. Όπως δεν αφορά και τους pr – ίστες που κάποτε την καλούσαν σαν τρελοί στα πάρτι τους αλλά τώρα δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν.
Είναι και γι’ αυτούς μίασμα… Σας έχω γράψει πολλές φορές ιστορίες γι αυτά τα κορίτσια. Που θαμπώθηκαν από τα κλικ λίγων δευτερόλεπτων και το εύκολο χρήμα. Δυστυχώς οι περισσότερες όπως και η συγκεκριμένη έχουν την ίδια κατάληξη… Πέταμα μετά την πολλή χρήση. Αν δεν καταλήξουν με άλλο όνομα και άλλα μαλλιά σε κάποιο οίκο ανοχής της επαρχίας.

-από nassos blog

Διαβάστε επίσης : ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & SELFIE ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...