Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ο ΤΖΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Σχετική εικόνα
Γιατί, λες, το άτομο που κυκλοφορεί σα σελέμπριτης και το κοζάρεις επί μονίμου βάσεως σε διάφορα κοσμικά σαλόνια παίρνει κοκαΐνη; Κουβέντα να κάνουμε με αφορμή τα όσα φτάνουν στ' αυτιά μου το τελευταίο (μεγάλο...)χρονικό διάστημα.

Έβλεπαν το άτομο στις καλά επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις του, εκεί κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, να βγαίνει αίμα από τη μύτη του και μόνον οι μπασμένοι το υποψιάστηκαν. Ότι ρουφάει σκόνη. Δεν γλυτώνεις μόνο απ’ αυτό όταν γίνεις κανονικός χρήστης. Θα βραχνιάσει και η φωνή, θα ‘χει αϋπνίες και εύκολα να πέσει στην κατάθλιψη.
Κοκαΐνη. «Φάρμακο» εξαιρετικά επικίνδυνο και εθιστικό. Από το φυτό κόκα. Την καπνίζεις, τη σνιφάρεις και τη ρίχνεις με ένεση στη φλέβα. Ευφορία, βέβαια. Μία διέγερση, και μία αυξημένη ενεργητικότητα.
Το άτομο ψάχνεται να φθάσει υψηλά. Να κρατηθεί υψηλά στη δουλειά του. Και φτιάχνεται. Και πιάνει τα high του. Παίζοντας τζογαδόρικα με την αυτοκαταστροφή. Όσο πιο καθαρή είναι η κοκαΐνη, τόσο πιο ισχυρή η τοξικότητα της. Η βόλτα στον κόσμο των παραισθήσεων οδηγεί σε παράνοια, σε καρδιακή ανακοπή, σε θανατηφόρο πυρετό.
Κι άντε το ‘κοψε. Δεν είναι εύκολο. Θα τον αγκαλιάσει το άγχος, μέχρι που θα μπουν ιδέες για αυτοκτονία.
Συμπέρασμα. Ου μπλέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...