Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Αποκλειστικό «TSIPAS-BLOG» : Έρχεται στην Πάτρα για την Παναχαΐκή ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν την Παναχαΐκή,  με την όλη κατάσταση στην κόκκινη ομάδα να θυμίζει ωρολογιακή βόμβα, ανέκδοτο για κάποιους άλλους, αλλά και τον ναυτιλιακό πράκτορα και εκ των πρωτεργατών της Παναχαικής Συμμαχίας , Αντώνη Κουνάβη, να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα όσα αναφέρει ο Πλάτωνας Μαρλφέκας στην επιστολή αποχώρησης του , όπως ήδη σας έχω ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μου, το οποίο έκανε το γύρω του διαδικτύουπαρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Έτοιμος να δώσει λύση στο διοικητικό και ιδιοκτησιακό αδιέξοδο των Πατρινών φέρεται να είναι ο Ηλείος επιχειρηματίας

Το όνομα του «παίζει» από το βράδυ της Τετάρτης και σύμφωνα με πληροφορίες από Ηλεία και Αχαΐα, ο Θανάσης Παπαγεωργίου ενδιαφέρεται να ηγηθεί της ΠΑΕ Παναχαϊκή, με την προϋπόθεση όμως τα χρέη της να είναι «ελεγχόμενα». Αν υπάρξει αυτή η συνθήκη, θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση να αναλάβει τα ηνία του ιστορικού συλλόγου της Αχαΐας!

Ο ίδιος προ ωρών διαβεβαίωσε πηγή μου ότι… θα μεταβεί στην Πάτρα, αύριο, μεθαύριο, αυτές τις μέρες σε κάθε περίπτωση, για να ανοίξει η συζήτηση για τα διαδικαστικά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την τεράστια περσινή προσπάθεια του Θανάση  Παπαγεωργίου για άνοδο του Αστέρα στη Football League, με τον ίδιο να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα οικονομικά έξοδα και φέτος συνδράμει καίρια στο να συνεχίσει να υφίσταται ο αμαλιαδίτικος σύλλογος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Άλλωστε, στις αρχές της σεζόν, με δήλωσή του είχε τονίσει πως θα απέχει μεν από τα διοικητικά, αλλά θα συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά το σύλλογο. 

Απομένει να δούμε αν θα προχωρήσει η αγορά της ΠΑΕ Παναχαϊκής από τον Ηλείο επιχειρηματία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...