Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ NORTH

Μεγάλο φορτίο ανέλαβε να σηκώσει ο Νίκος Σπυρίδωνας, με την απόφαση του να δώσει συνέχεια στη λειτουργία του «North Live Stage».

Φορτίο ασήκωτο. Φυσικά, αναφέρομαι στην επόμενη μέρα της φυγής Αδαμαντίδη, ή εναλλακτικά της «αρπαγής» του από τον Θανάση Παπαγεωργίου. Στο συγκεκριμένο συμβάν εστιάζω. Αυτό δεν ήταν ένα μαχαίρι φάρσας, αλλά αυτό το μαχαίρι τελικά είναι πραγματικό Αντιλαμβανόμενοι τη χρονική συγκυρία, που είχε ξεκινήσει η σεζόν και ως εκ τούτου δεν υπήρχαν ελεύθεροι τραγουδιστές αντάξιου επιπέδου, βρήκε κατευθείαν  «κόκκαλο» .
Ο Σπυρίδωνας, πάντως, δεν ανησυχεί. Δίνω την πληροφορία ότι έχει ήσυχο το κεφάλι του. Ο «λουλουδας» δεν είναι χθεσινός. Το ξέρει το έργο γενικώς και από νύχτα σκαμπάζει. Δεν παίζει σε δεύτερο πλάνο. Και οι πολύ κοντινοί του, τον τράβηξαν από το μανίκι: «Νίκο, τι γίνεται;».
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα είναι υπό έλεγχο» τους λέει ο ίδιος που ξοδεύει όλη τη δύναμη πυρός του στο πως να ξαναχωθεί σφήνα στους μεγάλους της αθηναϊκής νύχτας . Στόχος του Σπυρίδωνα, λοιπόν, επειδή μιλάμε αγωνιστικά και ορθολογικά είναι όχι απλά να περάσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες τη «μπόρα Αδαμαντίδη», αλλά να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο με υψηλές προδιαγραφές και με ...υπερπόντιες στοχεύσεις. Να αρχίσουνε να μπαίνουν οι βάσεις στο κτίσιμο μεγάλης ομάδας. Με επιλογές απ’ το πάνω ράφι. Γιατί μόνο έτσι κερδίζεις το σεβασμό των άλλων. 
Σε πρώτο πλάνο και προς τη κατεύθυνση αυτή, ενημερωτικά λέω ότι το νυχτερινό κέντρο των Βορείων Προαστίων, που βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια στα χέρια του, αφού μάζεψε τα κομμάτια του, βλέπει μπροστά. Η επιλογή και η τοποθέτηση του Βαλάντη και της Χατζίδου στους μπροστινούς του σχήματος, και δευτερευόντως των Droulias Brothers, σηματοδοτεί μία  «νέα εποχή». Η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου του 2018. 
Για όσους ξέρουν μπάλα παρασκηνιακή, μιλώντας επικοινωνιακά , μόνο επικοινωνιακά, και κάτω από τις κλειστές κουρτίνες, δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει επίσης να ...σπρώξεις χρήματα για διαφήμιση. Παιδί της πιάτσας γρήγορα πήρε πρέφα το μεγάλο «μυστικό». Έχεις μπουζούκια; Θες να είσαι πρωτοπόρος και να σε μνημονεύουν άπαντες; Στις δραστηριότητες σου πρέπει οπωσδήποτε να αναμείξεις και δημοσιογράφους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...