Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Λαοθάλασσα και ...μποτιλιάρισμα έξω από το κέντρο του Κώστα Μπερτάκη (και δεν είναι το Fantasia)

Η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει να είναι υπεράνω των προσδοκιών, αφού κόσμος από όλη την Βόρεια Ελλάδα μαζεύεται για να διασκεδάσει κάθε Παρασκευοσάββατο στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Τι έγινε πάλι στην οδό 26ης Οκτωβρίου 23 ; Έκλεισε ο δρόμος από τη «λαοθάλασσα». Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που άνοιξε το VOGUE CLUB στη Θεσσαλονίκη (με προεξέχοντες του μουσικού σχήματος την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν) και αυτός ο δρόμος δεν έχει καταφέρει να μείνει άδειος. Όπως και το μαγαζί φυσικά.
Η αλήθεια είναι πως οι προδιαγραφές του καταστήματος ικανοποιούν κάθε γούστο. O χώρος, η μουσική, η άψογη εξυπηρέτηση είναι στοιχεία που τραβάνε τον πελάτη. Ο Κώστας Μπερτάκης μαζί με τον Γιώργο Ποζίδη κατάφεραν να φέρουν ποιότητα στη συμπρωτεύουσα. Τέτοια που είναι αδύνατον να αποτυπωθεί σε μια μόνο φωτογραφία. 

Η παροιμία λέει πως όλοι οι καλοί χωράνε, αλλά οι υπεύθυνοι του «Vogue», με τις κινήσεις τους στη φετινή σκακιέρα της νύχτας , μέχρι ώρας νιώθουν την μοναξιά της κορυφής.

Μαγκιά τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...