Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Άγιο είχε και δεν σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας! (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες ώρες περνά από το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου, ο πολυσχιδής επιχειρηματίας, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Tsipas-Hlias Blog», ο Τάκης Καρράς -αρκετά γνωστή και έμπειρη φιγούρα στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης- μετά τη σύγκρουση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε μέχρι τις 11 το βράδυ της ίδιας μέρας. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται κρίσιμη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το τροχαίο συνέβη στην περιοχή της Γλυφάδας, δίπλα από το Opus (τη καφετέρια του Αντώνη Ρέμου). Και αυτό διότι, το αυτοκίνητο που επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου παραβίασε «STOP». Και το αποτέλεσμα της ήταν να πέσει πάνω σε δέντρο. 

Ο κος Καρράς φαίνεται πως σήμερα είναι καλύτερα στην υγεία του, αφού έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μοιραία πρόσκρουση και έγραψε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...