Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑ
Πολύ σωστά ο Μητσοτάκης έκανε δήλωση «στήριξης» στον Νεκτάκριο Φαρμάκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία που έκανε το βράδυ της Πέμπτης, στην κατάμεστη αίθουσα του «Ρόγιαλ» στην Πάτρα, δήλωσε σίγουρος για την επικράτηση του εκλεκτού του στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Άλλο ότι δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά ή δεν τον ενθουσιάζει και τόσο να πάρει τα ηνία από τον Κατσιφάρα.  Απλά, προς το παρόν, δεν το εξωτερικεύει σ’ αυτή τη φάση, και πολύ καλά κάνει.
Γιατί, όμως, ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και -καλώς εχόντων των πραγμάτωναυριανός Πρωθυπουργός, δημοσιοποίησε την δήλωση «στήριξης» του στον 38χρονο Αγρινιώτη δικηγόρο. 
Για δύο λόγους, για να κάνουμε ταμείο.
Πρώτον, ευθύνη άμεση και ουσιαστική για την παρουσία, βλαπτική ή όχι, θα φανεί στη κάλπη, του συγκεκριμένου Φαρμάκη στο κόμμα θα έχει ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Αλίμονο και να μην έχει. Αλίμονο και να θεωρήσουμε τον αδερφό της Ντόρας Μπακιγιάννη ανύπαρκτο αφεντικό στη «γαλάζια» παράταξη. 
Δεύτερον, το κόμμα είναι σήμερα ακριβώς πάνω στο ηφαίστειο της προεκλογικής κρίσης. Και τα παίζει όλα, Δήμους, Περιφέρειες και βουλευτικές εκλογές. Ναι, έτσι όπως βλέπουμε τη ΝΔ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που ναι μεν έχει πάρει κεφάλι έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όμως απέχει ακόμα αρκετά από τα όρια της αυτοδυναμίας. Και ο Μητσοτάκης, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως, θέλει να δείξει προς πάσα κατεύθυνση πως «χτυπάει» τα πάντα.
Σοφά, λοιπόν, ο Μητσοτάκης στηρίζει με τα μπούνια τον Φαρμάκη και, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Προς τη κατεύθυνση αυτή, όπως πληροφορείται το «Tsipas-Hlias Blog», μετά την Πάτρα, κατά πάσα πιθανότητα στο Πύργο τούτη τη φορά, θα ξαναβρεθούν. 

Τους περιμένουν αποφασιστικές αναμετρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...