Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Μόνο εδώ! Με ποιους τα "έσπασε" χθες το βράδυ στα μπουζούκια ο πρόεδρος του Άρη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ);

Αποτέλεσμα εικόνας για ο προεδροσ του αρη
Ο Βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, γνωστός και ως «βασιλιάς της παλέτας», εντοπίστηκε από το «Tsipas-Hlias Blog» χθες το βράδυ να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου , μετά την αναπάντεχη αναβολή της προηγούμενης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή. 

Μπορεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του, ωστόσο ένα βίντεο, που διοχετεύτηκε στο instagram από στενό του φίλο, τον «πρόδωσε». 


Όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο, Καρυπίδης και το «δεξί χέρι» του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, όπως και επιστήθιος φίλος του Αντώνη Ρέμου, Χρήστος Βαρδάλος, το διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

Δείτε το βίντεο : ΕΔΩ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρέα τους ήταν και η Παυλίνα Κωσταγιού . Η γυναίκα που έχει χαρίσει στον κο Μπερτάκη μια υπέροχη κορούλα. (ΕΔΩ).

Ενώ λίγο αργότερα προστέθηκε και ο σκηνοθέτης και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αργυρού, Γιάννης Δημολίτσας. (Εδώ).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...