Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Η πρώτη «μάχη της νύχτας» : Πώς πήγαν οι πρεμιέρες χθες - Ρέμος, Βέρτης και πόσο επηρεάστηκε ο Αργυρός

Μπορεί να  έχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινές παρέες, και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον σε κάθε περίσταση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πώς δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός. Άκρως λογική διαπίστωση, από τη στιγμή που το βασικό επιχείρημα είναι έγκυρο. Δεν ανήκουν στο «ίδιο μαγαζί» και, ως εκ τούτου, είναι έντονος ο παρασκηνιακός «πόλεμος», αφού δεκάδες εκατομμύρια ευρώ διακυβεύονται εν καιρό κρίσης. 

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στον «χάρτη» της αθηναϊκής νύχτας. Από τη μία ο Αντώνης Ρέμος με τον Νίκο Βέρτη, που έκαναν «ποδαρικό» στο «Αθηνών Αρένα» και το «Ύτον» αντίστοιχα, το μόνιμο στέκι τους τα τελευταία χρόνια, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πιστός στο «Fantasia», αλλά με τις απαραίτητες «αναζωογονητικές» πινελιές από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, για να μην κουράσει το κοινό. 

Με τον Αργυρό να έχει το βασικό πλεονεκτήματα που προσφέρει ο νέος του δίσκος με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω», που διόλου τυχαία είναι για 3η συνεχόμενη εβδομάδα στο νούμερο ένα των πωλήσεων , σύμφωνα με το επίσημο IFPI Chart, και τους Ρέμο-Βέρτη ναι μεν ασφυκτικά γεμάτους, όμως να ακολουθούν την «πεπατημένη οδό» ...το κοινό μίλησε. 

Έτσι, προήλθε το πρώτο συμπέρασμα, που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο:  Κι ενώ στους δύο τελευταίους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές ήταν στραμμένα χθες τα βλέμματα όλης της νυχτερινής πιάτσας, σε αντίθεση με πολλούς άλλους, ο Αργυρός όχι μόνο δεν παρουσίασε απώλειες, αλλά κράτησε τις δυνάμεις με το παραπάνω. Αυτό πιστώνεται στη συστηματική δουλειά που κάνει, τόσο αυτός προσωπικά, όσο και οι πολύ ικανοί και πολυάριθμοι συνεργάτες που τον πλαισιώνουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...