Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Οι υπέρογκες απαιτήσεις και η νέα εναλλακτική πρόταση της αθηναϊκής νύχτας

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα
Εδώ και πέντε χρόνια γράφουμε για την κρίση που έχει χτυπήσει χωρίς έλεος όλη την Ελληνική κοινωνία. Από αυτό το κύμα δεν θα μπορούσε να μένουν «στεγνοί» οι επιχειρηματίες της νύχτας, οι περισσότεροι των οποίων έβλεπαν και βλέπουν τα μαγαζιά τους γεμάτα αλλά με τζίρους χαμηλούς. Σε αυτό το πλαίσιο, κάποιοι που βλέπουν λίγο πιο μπροστά από άλλους, μπήκαν στην διαδικασία να βάλουν στοπ στις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις των κατά τα άλλα μεγάλων ονομάτων της πίστας και να αναζητήσουν εναλλακτικές συνταγές.

Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της δομημένης νοοτροπίας, εντελώς αντισυμβατικής στο τερέν της αθηναϊκής νύχτας, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Πύλη Αθηνών». Ο λόγος για τον Πάνο Τσοπούρογλου, ο οποίος έχοντας για ακόμη μια σεζόν την -φανερά ανεβασμένη και εσχάτως μούσα του Σταμάτη Γονίδη- Γωγώ Ρωμαίου ως στυλοβάτη του σχήματος του, προχώρησε με σχεδόν συνοπτικές διαδικασίες την διαδικασία συμπλήρωσης του παζλ των υπόλοιπων προσώπων.

Όπως γράφει ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook : 


Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι το λαϊκό στοιχείο συναντά την παράδοση. Η οικοδέσποινα Γ.Ρωμαίου υποδέχεται τον απόλυτο σταρ του νησιώτικου τραγουδιού Ματθαίο Γιαννούλη, τον «σουξεδιαρισμένο» από το «Μάτια μου όμορφα» Αντώνη Καρδαμίλη, στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα , την διαχρονική αξία Έφη Θώδη, που επανέρχεται στις πίστες, την απόλυτα σέξι Μαριέττα, κατ Μαρία Καπλανίδη, και τον ταλαντούχο Μάριο Μαρέλη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...