Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ο κουμπάρος του Αϊδινιώτη , το δυναμικό «μπάσιμο» στη νύχτα και τo love story με γνωστή αοιδό

Το όνομα του ενδεχόμενα να μην σας λέει πολλά. Να μην σας θυμίζει κάτι . Και απολύτως αντιληπτό μιας και ο Αλέξανδρος Παπανικολάου, περί αυτόν ο λόγος, έχει επιλέξει να κινείται αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ή πομπώδεις εκδηλώσεις. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του βήματα ! 

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι σε μια πολύ δύσκολη και ζόρικη περίοδο για το νυχτερινό κέντρο Posodonio, προσέφερε γενναιόδωρο «χέρι βοηθείας». Όχι «συνεταίρος» αλλά «βασικός μέτοχος» έγινε στο ..σπίτι του Βασίλη Κοντόπουλου και κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι. Πλην, βέβαια, των πολύ σχετικών του χώρου. 

Προσωπικά, δεν ξέρω να σας πω τι σόι άνθρωπος είναι ο Αλέξανδρος. Επιχειρηματικά, πάντως, έχω να πω ότι «μπήκε» στο μάτι πολλών με την εμπλοκή του στο Posodonio. 

Στο μεταξύ, θυμήθηκα έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου (πιπεράτη πηγή μου) που μου είχε πει εδώ και καιρό το εξής: «Το συγκεκριμένο δίδυμο (Κοντόπουλο-Παπανικολάου εννοεί) δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το μαγαζί».

Εξαίρεση στα παραπάνω: Ο προαναγγελθέν γάμος του με την γνωστή λαϊκή αοιδό Αθηνά Πολίτη. Που στην περίπτωση αυτή, ο κουμπάρος του Γιάννη Αϊδινιώτη το διαλαλεί και το διατυμπανίσει. Ότι, πια, είναι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και πλήρης. 

Να ζήσετε φιλέ μου !!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, ποτό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γυαλιά ηλίου


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...