Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΛΑΣ, ΡΩΣΙΑ,... ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Με τον Τσίπρα είχε ξεκινήσει μια υποτίθεται ελληνορωσική προσέγγιση, πριν τρία χρόνια. Υποτίθεται, βέβαια, διότι με τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό ποτέ δεν είσαι σίγουρος το παιχνίδι κάνει. Αν πράγματι κάνει παιχνίδι για τα συμφέροντα της χώρας ή αέρα πατέρα χάνει τον καιρό του για λόγους εντυπώσεων και μόνο. Και ό,τι τσιμπήσει από τις χιλιάδες των χιλιάδων των κορόιδων στην Ελλάδα, πως το παιδί κάτι προσπαθεί να κάνει για να τετραγωνίσει τον κύκλο.

Τελικά, και αφού σπάσανε τα νεύρα των δανειστών, αποδείχθηκε πως το έργο ήταν μια ακόμα φούσκα. Ο Πούτιν, βέβαια, κανονικός τσάρος δεν εγκατέλειψε τις όποιες... σκέψεις του γι' αυτή τη γωνιά που λέγεται Ελλάδα. Οι άνθρωποι του, με το... αζημίωτο και μόνο στο όνομα της παραδοσιακής του κώλου τα ενιάμερα ελληνορωσικής κι όχι ελληνοσοβιετικής φιλίας, κάθε λίγο τσουπ βαράνε τη σπάτουλα. Έλληνες εν Ελλάδι το γλείψιμο στον Πούτιν. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκδότες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...