Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Λιβάνης: Νέος, ωραίος, αρεστός στον Αργυρό και -ενδεχόμενα- η νέα πρόκληση του Μπερτάκη!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όμως, αποτελεί κοινή διαπίστωση πως το «Tsipas-Hlias Blog» συζητιέται από στόμα σε στόμα. Έχει σουξέ μέσα στην αχανή blogόσφαιρα. Πού κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας μας ;. Στο γεγονός ότι όλα δημοσιεύονται. Τίποτα δεν κόβεται. Και το σπουδαιότερο; Μάθαμε να αναρτούμε φόρα παρτίδα ακόμη και τις επικριτικές, και τις υβριστικές επιστολές που κατά καιρούς λαμβάνουμε, του τύπου : «είσαι τσάτσος του Μπερτάκη, τα παίρνεις από τον Βουτυράκο, είσαι φίλα προσκείμενος στον Αργυρό, στην Πάολα και πάει λέγοντας. 

Αυτά δεν ισχύουν εδώ. Στο συγκεκριμένο blog, για να έχουμε ξεκάθαρους λογαριασμούς, δεν επιβάλλεται λογοκρισία. Τα λέμε στα ίσα.  Όπως με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα σας μιλήσουμε για τον Γιώργο Λιβάνη. Αυτός, λοιπόν, ο ανερχόμενος τραγουδιστής που ξεχωρίζει με την φωνή και την εμφάνισή του, βρέθηκε χθες να διασκεδάζει στο Fantasia. Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο τελευταίος, μάλιστα, δίχως ίχνος κόμπλεξ ή σνομπισμού τον ανέβασε στο stage. Το τι ακολούθησε, το φαντάζεστε. Ω χαμός !

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει και το παρασκηνιακό κομμάτι. Σύμφωνα με αυτήν, η περίπτωση του Λιβάνη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε «δώσει τα χέρια» με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, για να εμφανιστεί στο Romeo Πάτρας, αρέσει αρκετά! Όχι στον οποιονδήποτε, αλλά στον Κώστα Μπερτάκη. Στον κύριο καθοδηγητή της ελληνικής νύχτας, που σε αναλαμβάνει και σε μεταμορφώνει σε «star». 

Λέτε να κάνει το ίδιο και με τον συγκεκριμένο τραγουδιστή; Οι πληροφορίες μου λένε πως όλα συνηγορούν πως...ΝΑΙ! ! Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα γίνει σταδιακά. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες και τρέξιμο.  

Και αυτό το διαβάζετε στο «Tsipas-Hlias Blog», που επιβεβαιώνεται, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια,  στα πάντα. Σε ότι γράφει.

Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ τα αποκλειστικά βίντεο που εξασφαλίσαμε για εσάς. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...