Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χάρης Πολίτης αναλαμβάνει(;) το μάνατζμεντ του Μαζωνάκη

Μπορεί τελικά ο Χάρης Πολίτης να άφησε την επιχειρηματική εκμετάλλευση του CLUB 22, στην περιοχή Κυνοσάργους, στην Αθήνα Αττικής, εν τούτοις, είναι ηλίου φαεινότερο ότι, συνεχίζει να έχει άμεση σχέση με τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης.

Μάλιστα, ενδεικτικό και άκρως αποκαλυπτικό του επιχειρήματος αυτού, που σας μεταφέρει το «Tsipas-Hlias Blog» , είναι ότι μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102.2, που είναι ιδιοκτήτης του, κινεί τα νήματα στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι. 

Η επικοινωνιακή τακτική του , άλλωστε, στηρίζει -με το αζημίωτο φυσικά-όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιούΌχι μόνο τον Πάνο Κιάμο, που συνεργάστηκαν άψογα στο αναφερόμενο νυχτερινό κέντρου διασκέδασης και ακούγεται ευρέως ότι συνεχίζει να βρίσκεται από πίσω του και τώρα που πια εμφανίζεται στο Posodonio, αλλά επίσης και με τον Γιώργο Μαζωνάκη. 

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανα, δέχθηκα ένα μήνυμα στο προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram, από πολύ γνωστό τραγουδιστή, που μου έγραφε αυτολεξεί: «Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν η πληροφορία είναι απολύτως διασταυρωμένη και αληθινή, αλλά έμαθα πως ο Πολίτης ετοιμάζεται να αναλάβει το μάνατζμεντ του Μαζω. Ψάξε το θέμα, έχει ενδιαφέρον»!  

Διαβάστε επίσης: MONO ΣΤΟ «TSIPAS -HLIAS BLOG» : Το παρασκήνιο πίσω από το ραδιοφωνικό ντεμπούτο του Αντώνη Ρέμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...