Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

MONO ΣΤΟ «TSIPAS -HLIAS BLOG» : Το παρασκήνιο πίσω από το ραδιοφωνικό ντεμπούτο του Αντώνη Ρέμου

Πιστέψτε με, στο σημείο που βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, στην υψηλότερη κορυφή της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, μπορεί να κάνει τα πάντα. Να υποστηρίξει ότι του ζητηθεί . Από το να «σπάει» ταμεία στο Nammos, στη Μύκονο, να «δίνει το παρών» -μιλώντας για επαγγελματικό σκοπό- σε συναυλία για ...λίγους, μεταξύ αυτών Έλληνες επιχειρηματίες , Λιβανέζοι κροίσοι, Αράβες και Ρώσοι πλουτοκράτες, σε υπερπολυτελές σαλέ στις βουνοκορφές των Γαλλικών Άλπεων, μέχρι να «βουλιάζει» στάδια και νυχτερινά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται .

Ικανός, λοιπόν, να πετύχει σε πολλά διαφορετικά project ταυτόχρονα ο Αντώνης . Ακόμη και να παρουσιάσει ραδιοφωνική εκπομπή . Όπως κι έγινε. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης όλων μας, αποδέχτηκε την πρόταση του Χάρη Πολίτη να σκηνοθετεί την δική του ραδιοφωνική παρουσία και να επιλέγει τους καλεσμένους που ο ίδιος θέλει να «φωτίσει» σε ένα παρεΐστικο σκηνικό. Όλα αυτά στον «Μουσικός 98,6». Στο νέο φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο εγχείρημα του νεαρού επιχειρηματία, που βέβαια ο «SFERA» παραμένει η απαστράπτουσα ναυαρχίδα του.

Πάντως, όσον αφορά τον «Μουσικό» δεν είναι και τόσο ...καινούργιος. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει τα «Tsipas-Hlias blog»,πρόκειται για τον πρώην «Derti». Τον οποίον, λόγω κάποιων δυσλειτουργιών και απρόοπτων εξελίξεων που προέκυψαν , τον μετονόμασε. Τον πέρασε από ολικό «λίφτινγκ». Ορθή σκέψη. Ενώ ακόμη πιο ορθή ήταν η «έμπνευση»-εκτός κι αν του το πρότεινε κάποιος άλλος- να χρησιμοποιηθεί ως όπλο το όνομα, το λογότυπο,του brand του Αντώνη Ρέμου. Ο σκοπός… επιτεύχθηκε! «Πρώτο θέμα» αποτελεί σε πλειάδα δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου τα όσα του εκμυστηρεύτηκε τη Δευτέρα 23 Απριλίου, στις 8 το βράδυ , στην πρώτη του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτολου. 

ΥΓ.: Στο μεταξύ, όπως θα αποκαλύψω σε επόμενο ιδιαίτερο διαφωτιστικό και πιπεράτο ρεπορτάζ μου, εδώ στο Tsipas-Hlias blog, ο Χάρης Πολίτης καταστρώνει νέα σχέδια.Αυτή τη φορά, πέραν των ερτζιανών συχνοτήτων. Ως σημείο αναφοράς θα είναι η νυχτερινή Αθήνα, αλλά όχι το CLUB 22. Αυτά και αλλά πολλά εντός των επόμενων ωρών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...