Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ!

Να έχει άποψη. Αυτό θα πει επιχειρηματίας. Να κάνει παρέμβαση με τις θέσεις του, με τις προτάσεις του. Με τις κινήσεις του στη σκακιέρα. Στα πρακτικά ζητήματα, να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Να μην αφήνει κανένα περιθώριο χαλάρωσης. Τουλάχιστον στους ανταγωνιστές του, μόνο να το διαβάζουν, αλλά να μην μπορούν να το αντιγράφουν. Να μην φοβάται να πλέει σε αχαρτογράφητα νερά , να ανοίγει πολλά μέτωπα. Μα το σημαντικότερο, να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι. Γιατί, καλώς ή κακώς, μας αρέσει ή μη, η ιστορία είναι αδίστακτη. Δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα, δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Και στο αποτύπωμα της αναφέρεται πως : Στο τέλος κερδίζει ο πιο δυνατός. Ο απίστευτα δυνατός, με τρομερές αντοχές , ο πιο έξυπνος από όλες τις απόψεις. Ο «πακεταρισμένος» . Που δεν μένει σε λόγια, τα λόγια φεύγουν, γράφουν και ξεγράφουν ...αλλά πληρώνει. Χαρτζηλικώνει τους πάντες. Όποιον θεωρεί ότι του είναι χρήσιμος.

Τέτοιος είναι ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, ο Κώστας Μπερτάκης. Θα μου πεις «πάλι αυτός ο τύπος» . Ναι, πάλι αυτός θα σου απαντήσει το «Tsipas-Hlias Blog». Γιατί , αυτός πάει κόντρα στο ρεύμα.  Σε όσα ξέραμε μέχρι χθες. Που ο τίποτας περιοριζότανε στο ρόλο του επιχειρηματία, του καθοδηγητή, του ηγέτη, του πρωτεργάτη. Που έσκαγε μύτη από το πουθενά και με τα ψέμματα να κάνει το σχόλιο του. «Κι εγώ εδώ είμαι»
Αυτός που είναι εδώ και παντού, είναι ο Μπερτάκης. Όχι μόνο στο Fantasia, που εξακολουθεί να παρελαύνει ανενόχλητος και να εξαπλώνεται με τρομακτική ταχύτητα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. 
Ανακοινώθηκε η -από κοινού με τον Ποζίδη- απόφαση : Θεοδωρίδου, Ιακωβίδης, Σταν από τις 26.10 στο Vogue!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...