Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΜΗΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για θεμησ αδαμαντιδησ στην καρδια
Παλιόφιλος. Αθηναίος, 70 χρονών, επιχειρηματίας. Όνομα δεν χρειάζεται. Με αφορμή αυτό που θα γίνει απόψε στο «North Live Stage» (πρώην Εμπατή), το άνοιγμα των πυλών, με αδιαφιλονίκητο ηγέτη του σχήματος τον Θέμη Αδαμαντίδη και άξιους συμπαίκτες στο γήπεδο του επιχειρηματία Νίκου Σπυρίδωνα, τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου, παλιοσειρά θαμώνας στους νυχτερινούς ναούς, μου είπε:

«Ξέρω πολύ καλά γιατί έγινα Θεμικός. Γιατί είναι ο τελευταίος εναπομείναντας των μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών, που η φωνή του θυμίζει τη λαϊκή μουσική της σύγχρονης Ελλάδας. Ως Αδαμαντιδικός, λοιπόν, νιώθω παρά πολύ όμορφα μα κυρίως απόλυτα δικαιωμένος, που στο δρόμο του βρέθηκε ο Σπυρίδωνας. Αυτός είναι ο μοναδικός παράγοντας της νύχτας, που δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες η ευχές. Από τη στιγμή που συμπορεύεστε μαζί του, έκανε πράξη ότι του υποσχέθηκε. Του θύμισε ποιος είναι».
Ποια είναι η γνώμη σου; Να πω τη δικιά μου. Σύμφωνοι, ο Θέμης είναι μεγάλος και τρανός. Σύμφωνοι, δεν έχει αντίπαλο, απλά είναι μια κατηγορία μόνος του. Όμως, επειδή εδώ τα λέμε όλα, αποτελεί κοινή παραδοχή πως η καλλιτεχνική του «αναγέννηση» , που ήταν αναγκαία να γίνει τώρα, με βάση την ηλικία του, ήρθε όταν στο δρόμο του βρέθηκε ο αναφερόμενος επιχειρηματίας. Ο Σπυρίδωνας, ο γνωστός στη νύχτα της Αθήνας ως ο «Λουλουδάς».
O οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias Blog», διαβεβαίωσε τον Θέμη Αδαμαντίδη ότι τώρα ξεκινούν τα ...έργα τα μεγάλα. Ενδεικτικό της υπόσχεσης του αυτής, είναι ότι μετά από δύο μήνες σκληρής δουλειάς, κατάφερε να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά το επαγγελματικό του σπίτι, το North, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση το καμαρίνι του, ώστε το αποτέλεσμα να αρμόζει στη μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας.
Επιπλέον, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, για να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο, σε επίπεδο δισκογραφίας, δεν περιορίζεται στην επιτυχία του «Στην Καρδιά», που, σημειωτέον, έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay, αλλά επενδύει πολλές χιλιάδες ευρώ για την κυκλοφορία νέας δισκογραφικής δουλειάς. Θα τιτλοφορείται «Στο μυαλό».
Καταλάβατε τώρα πώς χτίζεται η επιτυχία; 
Με στρατηγικό μάνατζμεντ και λεφτά. Χωρίς αυτά κανείς μα κανείς δεν κάνει πάταγο/επιτυχία/σουξέ.
Αυτό έχω να πω εγώ που επιβεβαιώνομαι, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια, στα πάντα. Σε ότι γράφω!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Θέμης Αδαμαντίδης -Νίκος Σπυρίδωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...