Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόλυτο αφεντικό στον ΥΤΟΝ ο Βέρτης!


Κι ενώ ο Νίκος Βέρτης δικαιώθηκε και μάλιστα εις διπλούν, στη δικαστική διαμάχη που είχε στο «Όραμα», το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο δεν είναι μόνο τραγουδιστής αλλά και εμπορικός εκμεταλλευτής, καθώς από το 2015 το μισθώνει, και -όπως γράφτηκε στον Τύπο, κινδύνεψε με λουκέτο λόγω υπεραριθμίας πελατών, την ίδια ώρα ενισχύει και ενδυναμώνει την επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση. 

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog», o γεννημένος στην Ολλανδία πολύ δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, εφάρμοσε ακριβώς την ίδια μέθοδο με το «ΥΤΟΝ the music show». Με δύο λόγια, αγόρασε από την οικογένεια Γιγουρτάκη το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού των μετοχών που κατείχαν.

Πρακτικά, τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Βέρτης θα έχει τον πρώτο λόγο. Τόσο στο καλλιτεχνικό κομμάτι, όσο και στην οικονομική διαχείριση του, που είναι το πιο σημαντικό σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή αντικειμένου.

θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος πολυχώρος διασκέδασης, για τον οποίο σήμερα μιλάει όλη η Αθηναϊκή νύχτα, άνοιξε πριν δύο χρόνια σε πρώην «εργοτάξιο» στην οδό Πέτρου Ράλλη 38, ιδιοκτησίας Τάκη Γιγουρτάκη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...