Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Α. Φράγκου: Η Ελληνίδα που οδήγησε πέντε εταιρίες της στο αμερικανικό χρηματιστήριο και η πορεία προς την κορυφή


Το 2017 βρέθηκε στη λίστα του Lloyd’s με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους παγκοσμίως στον χώρο της ναυτιλίας αλλά και στη δεκάδα με τις κορυφαίες γυναίκες της ναυτιλίας. Ο λόγος για την Αγγελική Φράγκου. Την Ελληνίδα πλοιοκτήτρια, επικεφαλής του ομίλου Navios, που με τη διορατικότητα και τις καλά μελετημένες κινήσεις της κατόρθωσε να στρέψει πάνω της τα βλέμματα της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια κρατάει χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τις εμφανίσεις life style, παραμένει στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της αξιόλογης πορείας που έχει χαράξει όλα αυτά τα χρόνια στον ανδροκρατούμενο χώρο της ναυτιλίας, χτίζοντας μία εντυπωσιακή αυτοκρατορία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει κατορθώσει να εισάγει στο αμερικανικό χρηματιστήριο πέντε από τις εταιρίες του ομίλου της- για την πέμπτη, τη Navios Containers, η δημόσια προσφορά πραγματοποιείται αυτή την περίοδο- κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών και αντλώντας κεφάλαια που αξιοποίησε για την περαιτέρω ισχυροποίηση του στόλου της.

Διαβάστε περισσότερα Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...