Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

"Ναι μεν αλλά..." από τον Πολίτη για ενδεχόμενη συνεργασία με Μαζωνάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Την άμεση αντίδραση της πλευράς του νεαρού επιχειρηματία- μεταξύ άλλων ιδιοκτήτη ραδιοφωνικών σταθμών- Χάρη Πολίτη, προκάλεσε πρόσφατο άρθρο του «Tsipas-Hlias Blog», που φέρει τον τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χάρης Πολίτης αναλαμβάνει(;) το μάνατζμεντ του Μαζωνάκη»

Στο εν λόγω άρθρο μου σημειώνεται χαρακτηριστικά πως «η επικοινωνιακή τακτική του, άλλωστε, στηρίζει -με το αζημίωτο φυσικά-όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Όχι μόνο τον Πάνο Κιάμο, που συνεργάστηκαν άψογα στο αναφερόμενο νυχτερινό κέντρου διασκέδασης και ακούγεται ευρέως ότι συνεχίζει να βρίσκεται από πίσω του και τώρα που πια εμφανίζεται στο Posodonio, αλλά επίσης και με τον Γιώργο Μαζωνάκη».

Μετά από λίγο, στενή συνεργάτης του Mr Sfera, αφού εντέλει κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, υποστήριξε ότι : «Κύριε Τσίπα, από τη διεύθυνση της νέας εταιρείας του κου Πολίτη σας στέλνω, σχετικά με το θέμα που κοινοποιήσατε για την ενδεχόμενη συνεργασία μας με τον κο Μαζωνάκη, του οποίου το management ανήκει στη κα Βασω Μαζωνακη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να διορθωθεί η πληροφορία, για το λόγο ότι η συνεργασία μας άφορα σε κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα, αλλά δεν είναι το μάνατζμεντ του κυρίου Μαζωνάκη».

Όπωςλοιπόν, προκύπτει από την παραπάνω θέση, οι εμπλεκόμενες πλευρές συζητούν για συνεργασία-ακόμα δεν έχει προεξοφληθεί τίποτα- αλλά όχι σε επίπεδο management. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...