Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ποιους μιλούσε ο Κορκούλης, πριν κλείσει με Μαζωνάκη-Ρουβά;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
«Είναι μια συνεργασία που οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ξέραμε για Μαζωνάκη - Ρουβά ότι θα συνεργαστούν φέτος σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αλλά δε ξέραμε την γυναίκα ή τον άνδρα που θα έκλεινε την τριάδα που ήθελε η επιχείρηση. Τελικά ο Νίκος Κουρκούλης έκλεισε και είναι σίγουρα μια προσθήκη με εμπειρία και που δίνει πολλούς πόντους στον Καβαλιώτη καλλιτέχνη. Η συνεργασία τους θα ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου απο Θεσσαλονίκη και μετά θα έρθουν στο Έναστρον αρχές Δεκεμβρίου»

Τα παραπάνω αναφέρονται από τον Χάρη Λεμπιδάκη στο σαιτ του, το newspistol, και είναι απολύτως διασταυρωμένα.

Για το παρασκήνιο που προηγήθηκε, πριν κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα σας φωτίσει το «Tsipas-Hlias Blog». Οι πληροφορίες που έχω αποκλειστικά λένε ότι, ο Νίκος Κουρκούλης, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με ακόμα δύο σχήματα. Συγκεκριμένα, με το North Live Stage και το Votaniko. Εντούτοις, και στις δύο αυτές περιπτώσεις, ουσιαστικά ήταν αυτός που έκανε πίσω, κυριολεκτικά στο πάρα πέντε, για δικούς του λόγους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...