Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Παπαμιμίκος πάει(;) για δήμαρχος Θεσσαλονίκης «κόντρα στον εκλεκτό» του Μητσοτάκη!


«Φωτιές» έχει ανάψει η υποψηφιότητα του Πάρη Μπίλλια στη Θεσσαλονίκη, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα -του νεότευκτου αυτοδιοικητικού πόρταλ- VillageVoice.gr, οι βουλευτές της ΝΔ και τα καραμανλικά στελέχη του νομού αντιδρούν έντονα. 

ΚΙ όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν ανέβει στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει στο σχεδιασμό του να ανακοινώσει την υποψηφιότητα Μπίλλια, επισήμως.

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα, ο πρώην γραμματέας του κόμματος και γαμπρός του Ιβάν Σαββίδη, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ως ανεξάρτητος το δήμο της Θεσσαλονίκης, έχοντας όμως και τη στήριξη, τόσο του πρώην προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη (τα έχουν βρει πλέον), όσο και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά και -ειδικά- των καραμανλικών στελεχών, αλλά και των περισσοτέρων παραγόντων και βουλευτών του νομού.

Σαφώς ενδεικτικό, αλλά και αποκαλυπτικό των προθέσεων του Ανδρέα Παπαμιμίκου, είναι και το άρθρο του, που δημοσιεύεται από την VillageVoice.gr, με το οποίο παίρνει θέση για τα ζητήματα της πόλη του, ενώ ξεδιπλώνει και τον προβληματισμό του: «Στη Θεσσαλονίκη, η μοίρα γράφεται… στο χέρι μας;»


-piperata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...