Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Ευάγγελος Αντώναρος. Ένα άτομο εντελώς της πλάκας, σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, το παίζει Νο 2 Παπαδημούλης. Όπως ο ευρωβουλευτής του Σύριζα όλο και κάτι βρίσκει κάθε μέρα, σχεδόν κάθε μέρα, και αμολάει μία ανοησία, έτσι και ο πρώην του Καραμανλή κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Χρειάστηκε να έρθει ο Τσίπρας, χρειάστηκε να φύγει ο Καραμανλής, για να δείξει ο εν λόγω Ευάγγελος Αντώναρος ότι είναι… Βανγελάκης και Αντωνάκης. Ένας τίποτας. Ένας μηδενικός. Με τέτοιους ανύπαρκτους κάνουνε δουλειά, τρόπος του λέγειν, οι Έλληνες πρωθυπουργοί. Με Αντώναρους.
Τι κόλπο είναι αυτό; Να κάνει υψηλή κριτική σε ανθρώπους της ΝΔ ο… Αντώναρος. Και το χειρώτερο; Αντί αυτοί του Σύριζα να λένε «Δεν θέλουμε άλλον Καρανίκα», το πανηγυρίζουν διότι στη αντίπαλη πλευρά γίνεται δήθεν εσωκομματικό παιχνίδι.
Παραμύθια. Κανένας Καραμανλής και κανένας Σύριζα δεν βρίσκεται πίσω από τον… Αντώναρο και το λουρί της μάνας. Ο άνθρωπος με τη σιγουριά πώς ό,τι πει θα δημοσιευτεί, πετάει κάθε τόσο μία σαχλαμάρα και τον παίρνουν στα σοβαρά.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...