Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ο Κώστας Μπακαλάρος είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον δήμο;

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μπακαλάρος
O Κώστας Μπακαλάρος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του «tsipas-hlias blog», ο επιχειρηματίας που ακούγεται για υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, για τον οποίο κάνουν λόγο στοχευμένα δημοσιεύματα και αναρτήσεις  το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια διερεύνησης του τοπίου που, μετά την γνωστοποίηση του Μαΐου ως μήνα εκλογών, έχει αρχίσει να «θερμαίνεται».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σημερινή «Γνώμη» : «Έχει αναπτυχθεί έντονη κινητικότητα με «αιχμή του δόρατος» γνωστό Πατρινό επιχειρηματία, ο οποίος έχει αυτοδιοικητική εμπειρία, είναι πρόσωπο με δυναμική, κοινωνική αποδοχή και με όραμα,διάθεση και θέληση προσφοράς, μακριά από τα όποια κομματικά κριτήρια. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, έχει-σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτάσεις να ηγηθεί ψηφοδελτίου και μάλιστα βλέπει με «καλό μάτι» την προοπτική αυτή, χωρίς (ωστόσο) να έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις». 

Πάντως, για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, 19 Ιουλίου ήταν, όταν από τη στήλη αυτή διαβάσατε πρώτοι -(ΕΔΩ)- ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαΐκή φέρεται και στο πρόσφατο παρελθόν να είχε σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο αυτό . Δηλαδή της καθόδου στον στίβο των δημοτικών εκλογών της Πάτρας, μόνο που, εντέλει, τότε, όμως, όπως σας αποκάλυψαεπείσθη -από νεοδημοκράτη φίλο του - να μην προχωρήσει προς το βήμα αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...