Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Στρίγκας επιβεβαίωσε το tsipas-hlias blog : Παράτησε το Premiera και κοιτάζει αλλού!

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις… Αποκαλυπτικός ήταν ο Τάσος Στρίγκας, ο οποίος μετά από μια 10ετία συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, μέσω του «Premeira», ετοιμάζεται να αλλάξει επαγγελματική στέγη… 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του «tsipas-hlias blog», ο εύρωστος οικονομικά επιχειρηματίας, του κλάδου οχημάτων – ανταλλακτικών, προέβη σε μια ναι μεν απρόοπτη και αιφνιδιαστική, αλλά σε κάθε περίπτωση καλά ζυγισμένη κίνηση. Στην ουσία, προχθές το απόγευμα, Δευτέρα 2 Ιουνίου, κατέβασε ρολά και αφαίρεσε όλο το μηχανικό εξοπλισμό του νυχτερινού κέντρου που ευρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού. Που, σημειωτέον, είναι ιδιόκτητος. 

Αμέσως μετά, μιλώντας σε στενό του άνθρωπο φέρεται να εκμυστηρεύθηκε ότι, δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με χώρους αναλόγων προδιαγραφών. 

Κατ’ ουσίαν, όμως, ο κος Στρίγκας προετοιμάζει την «επόμενη μέρα», που μάλλον θα τον βρει στο πάνω ράφι. 


Ποιος είναι όμως ο Τάσος Στρίγκας, ο οποίος δείχνει ότι παρόλο την κρίση, θα κυνηγήσει με νύχια και με δόντια τη νέα σεζόν να ανέβει επίπεδο, μιας κι έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο ότι ο τίτλος του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία ταιριάζει «γάντι» στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν αντέχει να συμβιβάζεται με οποιαδήποτε μορφή στασιμότητας του. Στόχος του είναι η εξέλιξη και η πρόοδος και αυτό αποτυπώνεται από τη μέχρι στιγμής πορεία του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...