Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο «απόκρυφος» σχεδιασμός Μπερτάκη για ..TEATRO !

Πριν καλά-καλά μπει η άνοιξη του 2018, σας είχα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ τον πλήρη απόκρυφο σχεδιασμό του Κώστα Μπερτάκη, σχετικά με τον Αργυρό, την Θεοδωρίδου, τον Ιακωβίδη, αλλά και όσον αφορά την τύχη των νυχτερινών κέντρων που κατέχει, κι άλλα ενδιαφέροντα περί μελλοντικών σχεδίων και όχι μόνο…

Το έως και προ ημερών αποφασισμένο σχέδιο προέβλεπε ότι το TEATRO, η ναυαρχίδα του Κρητικού επιχειρηματία, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, που βέβαια παρέμεινε κλειστό τη περασμένη σεζόν, επιστρέφει το χειμώνα του 2018/2019. 

Σας έχω μία βασική επισήμανση σχετικά με αυτό: Ο Μπερτάκης θα ξαναβάλει στο παιχνίδι το Teatro μόνο και εφόσον δει ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα βιαστεί . Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί , προς το παρών τουλάχιστον, να μην διευκρινίζεται η χρονική αφετηρία του πότε θα ξανανοίξει, αλλά μπορώ να σας πω με απόλυτη σιγουριά πως όταν γίνει αυτό, θα ανακαινιστεί πλήρως και θα επιστρέψει στα στάνταρ και με σχήμα αντάξιο αυτόν που λειτουργούσε κατά το παρελθόν. Είναι άλλωστε το μαγαζί που έκανε την αλλαγή στην νύχτα και μέσα από εκεί έχουν βγει τα πιο ισχυρά brand που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρονιά ( Παντελίδης, Αργυρός, Πάολα, Φουρείρα, Σταν) και έχουν γίνει η μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στη φαρέτρα του Μπερτάκη, όμως, υπάρχει και κάτι ακόμη: Έχοντας μελετήσει καλά τη ψυχολογία της κοινής γνώμης, ξέροντας τα θέλω του δικού του κόσμου, αλλά και αντιλαμβανόμενος τις αδυναμίες των βασικών του αντιπάλων, έχει αποφασίσει, αφού του δίνει τα αναμενόμενα το Fantasia, να στηρίξει το συγκεκριμένο project..όσο πάει!

Βασική επισήμανση: Το άρθρο αποτελεί επιχειρηματική ανάλυση, η οποία βασίζεται επί πραγματικών «απόκρυφων» σχεδιασμών. Δεν αποτυπώνει τα «θέλω» μου, ούτε υιοθετώ το περιεχόμενο, τους στόχους και τις πρακτικές… Ομολογουμένως, όμως, αποτελεί έξυπνη στρατηγική, κι ως τέτοια θα κριθεί στην ώρα της, εφόσον ολοκληρωθεί. Κι αν ολοκληρωθεί, θα πετύχει!
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...