Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΙΠΡΑ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Αρένα, λέει, στη Βουλή με το… διάλογο του πρωθυπουργού με τον αρχηγού της αντιπολίτευσης. Βαρειές, λέει, κουβέντες αντάλλαξαν Τσίπρας και Μητσοτάκης. Κανένα παράπονο οι δύο κύριοι, προκειμένου να δείξουν την οργή τους στον αντίπαλο, το πάθος τους για την Ελλάδα. Δόξα τον αλήτη Θεό της πολιτικής πάντα υπάρχουν θέματα να δώσουν ρεσιτάλ ακραίας υποκριτικής οι κομματάρχες.

Θέματα αβανταδόρικα είναι το σκοπιανό, το μεταναστευτικό, το συνταξιοδοτικό. Κι αν δεν υπάρχουν θέματα, της δουλειάς είναι και οι δύο, δεν έπεσαν από τον ουρανό, χρόνια στο κουρμπέτι, θα έβρισκαν χίλιες αφορμές για να τσακωθούν.
Θέατρο η δουλειά. Σκέτο θέατρο. Μόνον να κλέψουν εντυπώσεις. Αυτό είναι. Οι δύο κύριοι έδωσαν την παράσταση τους. Έπαιξαν το ρόλο τους.
Δεν κατάλαβα. Για πιο λόγο να τα βάζει υβριστικά, συκοφαντικά ο ένας στον άλλον; Δημοκρατία έχουμε, κόμματα πληρώνουμε, όχι δύο showman. Κι έχουμε έναν ώριμο λαό. Και ΜΜΕ που δεν παίζουν παιχνίδι, κάνουν λειτούργημα. Γιατί, λοιπόν, να χρειάζονται τα μπινελίκια και οι… υψηλοί τόνοι;
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...