Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ



Όπως ο πρωταθλητής στον αθλητισμό θα πάρει ουσίες, έτσι ακριβώς και ο διάσημος ηθοποιός, ο κορυφαίος τραγουδιστής, θα πέσει με τα μούτρα στα ναρκωτικά. Εντάξει, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ας το δεχθούμε. Ότι κάποιοι δεν πέφτουν στον πειρασμό. Δεν θα κολλήσουμε στους δυο-τρεις μετρημένους, αν υπάρχουν κι αυτοί που κρατιούνται μακρυά από τα φάρμακα.

Μαγκιά του Τζακ Νίκολσον που «μίλησε». Γιατί το έκανε; Γιατί να μην το κάνει. Τι ανάγκη έχει. Πάνω απ’όλα, όμως, γιατί να κρυφτεί; Και δεν «έδωσε» μόνο τον εαυτό του. Στην πραγματικότητα σ’έβαλε στο κόλπο. Σου είπε τι συμβαίνει στον κόσμο του σινεμά. Στον άγριο κόσμο της διασημότητας.

Θα μαστουρώνεις, σου λέει. Δεν γίνεται να κρατηθείς στην κορυφή, στον πιο σκληρό πρωταθλητισμό, χωρίς να καταφεύγεις στα, όχι απλά στο, ναρκωτικά. Όλα τα παίρνεις. Ό,τι υπάρχει. Για να βρεις τον εαυτό σου πρέπει να χαθείς στον κόσμο των ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης : «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»: Άσπρη σκόνη -ξέξασπρη τυλίγει πολύ γνωστό Πατρινό επιχειρηματία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...