Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

«Χτίζουν» το προφίλ του Γρηγόρη!

Φωτογραφία του χρήστη Γρηγόρης Αλεξόπουλος / Grigoris Alexopoulos.
Κι αν ορισμένοι είχαν οποιαδήποτε αμφιβολία ότι στις επόμενες εκλογές ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ένα από τα στελέχη της παλιάς φρουράς -με προσωπικό στίγμα- στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Πατρέων, πλέον το tsipas-hlias blog μπορεί να τους διαβεβαιώσει πως δεν πρέπει να έχουν καμία απολύτως!

Μάλιστα, ήδη κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς ενδυναμώνει σιγά-σιγά το προφίλ του. 'Έτσι, λοιπόν, τις δύο τελευταίες εβδομάδες παραχώρησε απανωτές συνεντεύξεις. Μάλιστα , στην ίδια δημοσιογράφο, την Γιώτα Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, και για λογαριασμού συγκεκριμένου μιντιακού ομίλου. Πρώτα στις «7 Μέρες Ενημέρωση» και αμέσως μετά στην εφημερίδα «Κόσμος», που υπάγονται στο Plus Media .

Η επιλογή δεν ήταν διόλου τυχαία, ίσως πουν κάποιοι, αφού είναι γνωστό πως είναι φιλικά προσκείμενος στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Ο οποίος, όπως σας είχα αποκαλύψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, θα μπορούσε να στηρίξει υπό προϋποθέσεις την υποψηφιότητα του φίλου του.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση !!!


Φωτογραφία του Γρηγόρης Αλεξόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...