Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ «Tsipas-Hlias blog» : Εισηγήσεις σε γνωστό Πατρινό επιχειρηματία να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΦΤΑ

Εισηγήσεις δέχεται φτασμένος Πατρινός επιχειρηματίας, που , σημειωτέον, κερδίζει συνεχώς έδαφος στο πολύ απαιτητικό επαγγελματικό κλάδο που υπηρετεί -πρόσφατα έγραψα ότι κατάφερε να κλείσει ένα σπουδαίο deal-για να βάλει stop στην οικονομική υποστήριξη ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιοχής.

Παρότι η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη συνύπαρξη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στην πορεία όμως συνεργάτες του ισχυρού οικονομικού παράγοντα βλέποντας τη στάση που κράτησαν οι κάθε είδους «νταραβεριτζήδες» της ομάδας απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων με προαποφασισμένη και προσυμφωνημένη στόχευση , εισηγούνται τώρα την απομάκρυνση του . Στο παραπάνω «εκρηκτικό» μείγμα προσθέστε και τα «απόνερα» από τα επεισόδια που συνέβησαν σε πρόσφατο αγώνα, με υπαιτιότητα μάλιστα κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών της ομάδας που βοηθάει «γενναιόδωρα». Αποτέλεσμα των ...παρατράγουδων αυτών, για τα οποία πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ κατόπιν εορτής, ήταν να πληγούν τα συμφέροντα του , που σχετίζονται με περιοχή του νομού Ηλείας.

Άλλωστε, όπως παραδέχονται οι ίδιες πηγές στο «Tsipas-Hlias blog», συνοψίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά της αρχικής του επιλογής, είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενε. 

Με αυτές τις σκέψεις, λοιπόν, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του, υποστηρίζουν ότι θα ήταν ορθότερο να απεμπλακεί από το λάθος πειραματισμό, διότι σε αυτήν τη συγκυρία του δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από ό,τι μπορεί να του λύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...