Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΚΑΛΩΣ ΞΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Έχασε με κάτω τα χέρια ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του μπάσκετ και το αφεντικό αποφάσισε: ''Αν χαθεί και το πρωτάθλημα, τότε μείον ένα μισθό οι παίκτες!''. Τι είπε ο άνθρωπος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Το απόλυτα σωστό. Το σούπερ θεμιτό.

Μα, θα διαμαρτυρηθούν οι αφελείς, και δυστυχώς αυτοί είναι οι πολλοί, στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Σιγά να μην το ξέραμε! Βεβαίως υπάρχει η ήττα, και η απώλεια του πρωταθλήματος. Όπως υπάρχει και η νίκη, και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Επαγγελματίας είναι ο μπασκετμπωλίστας. Και φοράει τη φανέλα μιας ανώνυμης εταιρείας. Μετά από συμφωνία. Που προβλέπει αυτό το συγκεκριμένο ποσό χιλιάδων δολαρίων, είτε χάνει ματς, είτε κερδίσει. Είτε παίρνει πρωτάθλημα, είτε χάνει πρωτάθλημα. Υπάρχουν και τα πριμ, όμως!!!.
Τόσα λεφτά επιπλέον αν η ομάδα πάρει πρωτάθλημα, αν προκριθεί στο φαϊναλ φώρ, αν πάρει την κούπα της Ευρώπης. Γιατί, λοιπόν, να ακούγεται περίεργο και γραφικό το ότι ο επιχειρηματίας βάζει πρόστιμο σε περίπτωση αποτυχίας;
Γιατί να μην είναι λογική η σκέψη του μεγαλομετόχου: ''Σας έκανα συμβόλαιο για να πάρω το πρωτάθλημα. Κανένα πρόβλημα αν το χάσετε. Όχι, όμως, με μειωμένη απόδοση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...