Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κων/νος Μίχαλος «μπαίνει μπροστά» σε νέο κεντροδεξιό κόμμα! – Τι συζητάει με τους «καραμανλικούς»… Παπακώστα-Αντώναρο-Καραχάλιο-Νικολόπουλο!


Οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε γιατί η ΝΔ διέγραψε τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ. Μπορεί αρκετοί να ξέρατε ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εδώ και πολύ καιρό κινούνταν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά σε θέματα που άπτονται αποκλειστικά στον κλάδο του, εν τούτοις, ελάχιστοι θα γνωρίζεται ότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ τους τελευταίους μήνες είχε αναπτύξει στενές επαφές με την «κίνηση των τριών».

Μάλιστα, ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι χαρακτήρισε τη συμφωνία, μεταξύ κυβέρνησης και Θεσμών για το χρέος, ως μία «πολύ καλή συμφωνία για την Ελλάδα», όπως και οι Παπακώστα – Αντώναρος – Καραχάλιος

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης στο piperata.gr, η πολιτική πρωτοβουλία «Ν.Ε.Ο.» της οποίας επικεφαλής (τουλάχιστον προς το παρόν) είναι η Κατερίνα Παπακώστα, αλλά και οι Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος που απαρτίζουν την «κίνηση των τριών», είχαν προχωρημένες συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, όπως και με άλλα στελέχη που θέλουν να συμμετέχουν στον νέο «καραμανλογενή» πολιτικό φορέα.

Μεταξύ αυτών, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανικού Κόμματος Ελλάδας Νίκος Νικολόπουλος.

Ο τελευταίος φέρεται να έχει, εδώ και μέρες, «ρίξει στο τραπέζι» την ιδέα: ο Κωνσταντίνος Μίχαλος να είναι ακόμη και επικεφαλής του νέου κεντροδεξιού φορέα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...