Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη «Tsipas Hlias blog»: Πατρινός επιχειρηματίας κατέθεσε πρόταση για να εξαγοράσει την βουλγάρικη Coca Cola




Η φήμη άρχισε να διαδίδεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πριν από λίγο έφτασε μέχρι το γραφείο του «Tsipas Hlias blog».


Σύμφωνα με την οποία, ιδιαίτερα έμπειρος και οικονομικά ...άνετος επιχειρηματίας από την Πάτρα, πρωτοπόρος του κλάδου δραστηριοτήτων κηδειών και ταρίχευσης, διατηρεί γραφεία τελετών με άλλα λόγια, κατέθεσε πρόταση για την εξαγορά της Coca-Cola Τρία Έψιλον στη Βουλγαρία! 

Εάν η πρόταση γίνει αποδεκτή από την τελευταία, τότε θα μιλάμε για μια κίνηση που θα κάνει... πάταγο, χωρίς κανένας να την περιμένει.

Ακόμα βρισκόμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο προτού θεωρήσουμε την εξαγορά δεδομένη, καθότι  οι διαπραγματεύσεις μόλις ξεκίνησαν. Μέσα στο διάστημα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα υπάρξουν αλλεπάλληλες επικοινωνίες των δύο πλευρών, στη διάρκεια των οποίων θα οριοθετηθούν τα τελικά σκέλη της υπό διαπραγμάτευσης συμφωνίας και δη εκείνο που αφορά το χρηματικό αντίτιμο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...