Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κοπάνα και πήγαινε ...μπoυρδελότσαρκα



Μετά την έκρηξη γέλιου που προκάλεσε η δήλωσή του πως έκανε κοπάνα από το σχολείο το πρωί για να δει τον Νίκο Γκάλη στα παιχνίδια του Άρη το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε με νέα διορθωτική δήλωση, όπου τονίζει πως μπέρδεψε το Αλεξάνδρειο με το μπoυρδέλο και τον Γκάλη με την Γαβριέλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έκανε κοπάνα από το σχολείο για να πηγαίνει μπoυρδελότσαρκα.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα κορίτσια στο Μεταξουργείο έκαναν πάρτι μόλις τον έβλεπαν και μαλλιοτραβιόντουσαν για το ποια θα είναι η τυχερή που θα την φιστικώσει ο Κυριάκος.

Ο Κυριάκος διάλεγε ένα κορίτσι και έλεγε στα υπόλοιπα να μην στενοχωριούνται που δεν θα τις πηδήσει γιατί η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση.

Μετά το κουτούπωμα, ο Κυριάκος μάζευε γύρω του όλα τα κορίτσια -και την τσατσά- και τους έλεγε ιστορίες από τα χρόνια που ήταν πολιτικός εξόριστος στο Παρίσι.

Σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη -που έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων με τις ωραίες ιστορίες που λέει-, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε κι αυτός για τις κοπάνες του.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κοπάνες από το σχολείο γιατί έκανε συνέχεια κατάληψη.
Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως έκανε κοπάνες από το φροντιστήριο των Αγγλικών και όταν τον ρωτούσε η μάνα του «πότε θα μάθεις παιδί μου αγγλικά;», της έλεγε να μην ανησυχεί γιατί θα μάθει αγγλικά όταν γίνει πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως έκανε κοπάνα από την ΚΝΕ και πήγαινε στις χαρτοπαικτικές λέσχες και έπαιζε τα λεφτά που είχε βγάλει πουλώντας τον Οδηγητή και τον Ριζοσπάστη.

(Έχει μεγάλη πλάκα η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα κοπάνα από το σχολείο. Λέω να την πω στο αυριανό podcast.)

πηγή : pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...