Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ;…



Οι Βαρδινογιάννηδες δεν ήθελαν να ακούν το όνομα «Παύλος». Μιλάμε για τον Γιαννακόπουλο. Απαγορευμένη λέξη ήταν και η πιο αθώα αναφορά στο όνομα «Παύλος», στις επιχειρήσεις και στα σπίτια των Βαρδινογιάννηδων. Από την άλλη, ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όταν τύχαινε να περάσουν με το αυτοκίνητο τους έξω από το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έλεγαν κάποιες ωραίες λέξεις, βάζοντας στο στόμα τους το όνομα ''Βαρδινογιάννης''.

Αναφέρω αυτό το «ψιλό», δεν χρειάζεται να πάμε στα χοντρά, για να καταφανεί τι είναι αυτό που χωρίζει τις δύο οικογένειες Γιαννακόπουλου και Βαρδινογιάννη, αμέσως μετά την πράγματι απρόβλεπτη απόφαση του ερασιτέχνη Παναθηναίκού, το 1979. Να πάρει τα λεφτά του Βαρδή και όχι του Παύλου, με συνέπεια η ΠΑΕ να γίνει βαρδινογιαννική.
Και σήμερα, μετά από 39 χρόνια, ο υιός του Παύλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει την ΠΑΕ, όμως ο μεγαλομέτοχος Αλαφούζος προτιμάει έναν Ασιάτη. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Γι αυτό ο Δημήτρης, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κάνει ντου να πάρει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και χάρη στο γήπεδο της Λεωφόρου να διαπραγματεύεται από θέση ισχύος. Τόσο με τον καναλάρχη, όσο και με την κυβέρνηση που μπλέκεται στο παιχνίδι λόγω ΟΑΚΑ.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...