Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Για τους «ενοχλημένους» που ρώτησαν τον Κ.Φλαμή : «Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο …Καλλέργης»!«Υπερευαίσθητοι» αποδείχθηκαν κάποιοι με τον Αλέξανδρο Καλλέργη, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κόσμος» , που έφερε τον τίτλο : «Ντρέπομαι για την στάση της χώρας μας, στην υπόθεση των στρατιωτικών και του ήρωα πιλότου».

Ο πατρινός επιχειρηματίας, γνωστός για τα άδολα πατριωτικά αισθήματα και την επί μονίμου βάσεως στήριξη που παρέχει σε κάθε αθλητή που του «χτυπάει την πόρτα», δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεχόμαστε ένα υβριδικό πόλεμο από την Τουρκία , δεχόμαστε μια επίθεση εκ των έσω, με ένα κράτος και μια κυβέρνηση που έχει υπό διωγμό τους Έλληνες. Έχουμε υποτίθεται ηγέτες της πατρίδας μας που αυτή την ύστατη ώρα , που το εθνικό καθήκον είναι πρωταρχικό, θα έπρεπε να θέσουν πάνω απ όλα την υπεράσπιση της πατρίδας και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».

Φωτογραφία του ιωαννης κοντης.

Λίγο αργότερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias blog», όχι ένας άλλα 4 Αχαιοί κομματάρχες-διαφορετικών παρατάξεων- φέρεται να τηλεφώνησαν στον διευθυντή σύνταξης, τον Κωνσταντίνο Φλαμή, δηλώνοντας του με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ενοχλημένη συμπεριφορά : «Καλά, ποιος είναι αυτός ο Καλλέργης και του δίνεται δημόσιο λόγο, να παρεμβαίνει σε ένα τόσο μείζον εθνικό ζήτημα»! Τι εννοούσαν με την ατάκα αυτή;


Σχετική εικόνα
Κωνσταντίνος Φλαμής
Παρόλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, ο κ.Αλλέργης δεν έδειξε καμία διάθεση να απαντήσει και να ..συστηθεί . Να μας πει τελικά, με πιο δικαίωμα απάντησε ελεύθερα και ακηδεμόνευτα στις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν από την συνάδελφο Μαρία Ανδριέλου. Να μας πει με ποιο δικαίωμα έχει άποψη και την λέει. Να μας πει με ποιο δικαίωμα επιχειρηματολογεί ότι η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που να μην ξεχνιόμαστε επικύρωσε (με 222 «ναι», 64 «όχι» και 11 «παρών» ) το τρίτο μνημόνιο, δεν λειτουργεί κατά τρόπο «υποδειγματικό». 

Αυτές, είναι μόνο μερικές σκέψεις που γεννήθηκαν στους εκπρόσωπος του λαού. Εκτός, βέβαια, κι αν θεωρούν πως ο μοναδικός σκοπός της δημοσιογραφίας είναι το ...προμοτάρισμα των «ολίγων ευνοουμένων», υπέρ των εαυτόντων με άλλα λόγια, και όχι η εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος . Να δοθεί το μικρόφωνο, η φωνή στον απλό κοσμάκη , που βουρλίζεται αβοήθητος με την δραματική καθημερινότητα του. Στην περίπτωση αυτή, αν σκέπτονται έτσι, μπαίνει το δίλημμα «Με τον αυταρχισμό των λίγων ή με την δημοκρατία των πολλών;».

Εγώ, από την μεριά μου, αφού διευκρινίσω πως δεν δουλεύω για κανέναν -είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι να τα τινάξω- θα επιλέξω την δημοκρατία των πολλών . Και ξέρετε γιατί ; Διότι θέλω να πιστεύω πως, παρότι ζούμε στην μεγαλύτερη αποικία της κατά τα άλλα Ευρώπης των Ίσων, η δημοκρατία συνεχίζει να βασίζεται στα 3 Ι : Ισηγορία, Ισονομία, Ισοκρατία . Όπως ακριβώς συνέβαινε στην αρχαία Ελλάδα, 

Επομένως, καλό θα ήταν οι άρχοντας των… κυβιστήσεων να μην υποδεικνύουν στους δημοσιογράφους το πως θα κάνουν τη δουλειά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...