Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Για αυτό επελέγη το ΥΤΟΝ από τον Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια οι πρωταθλητές! Ρεσιτάλ από Χιμένεθ [vids] | Newsit.gr

Τα επινίκια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια, μετά την επικράτηση με 2-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, γιορτάστηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Στο ΥΤΟΝ, επί της Πέτρου Ράλλη 38, συμφερόντων Τάκη Γιγουρτάκη , που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διευθυντικά καθήκοντα ασκεί ο Πατρινός επιχειρηματίας , μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης του Romeo, Παναγιώτης Βασιλειάδης.

Όπως δηλαδή είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, στον απόηχο ενός μεγάλου αθλητικού επιτεύγματος, που αποτελεί διακαή πόθο και προέρχεται από  μια πορεία συνεχόμενων υπερβάσεων. Όταν λοιπόν, κόντρα σε όλους και όλα, καταφέρεις να φτάνεις στην κορυφή, το ...ξεσάλωμα στα μπουζούκια έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο μιας συμπεριφοράς που θα μνημονεύεται αιώνια στην ιστορία του συλλόγου! 

Έτσι και την περίπτωση της ΕΝΩΣΗΣ,παίκτες, προπονητικό τιμ, φροντιστές και διοίκηση παρούσης του Δημήτρη Μελισσανίδη το… έκαψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Αν κοιτάξετε λίγο πιο κοντά την πάνω φωτογραφία, θα διαπιστώσετε πως Τίγρης -Γιγουρτάκης κάθονται δίπλα-δίπλα. 

Στην περίπτωση βέβαια, πού ανοιχτό ήταν κάποιο από τα νυχτερινά στέκια του Κώστα Μπερτάκη, παραδείγματος χάριν το Fantasia που επί Αργυρού λειτουργούσε και τις Κυριακές, η επιλογή θα ήταν μονόδρομος. 

Και ξέρε γιατί ? Διότι, αν δεν το γνωρίζετε,τουλάχιστον εσείς οι ..αποτραβηγμένοι από τα κέντρα εξουσίας, ο μικρός Μελισσανίδης,ο Γιώργος, είναι τακτικός θαμώνας στα μαγαζιά του. 

Ενώ αντίστοιχα, ο Κρητικός επιχειρηματίας, μέντορας των πιο ισχυρών εμπορικών σημάτων στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας, έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές να βρίσκεται στο πλευρό του, παρακολουθώντας την ΑΕΚ. 

Και για πολλούς άλλους λογούς φυσικά,που δεν είναι της παρούσης, εμμένω στην άποψή μου : H επιλογή θα ήταν μονόδρομος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...