Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

«Προξενιό» Λιβάνη με Μάρη - Ο Μάκης στο Εθνος;




Πυρετός διαβουλεύσεων στα μιντιακά επιτελεία μετά το «διαζύγιο» με τον Ιβάν Σαββίδη και την αποχώρηση του εκδότη Δημήτρη Μάρη και των στελεχών της 24 Media, από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.


Οι φήμες για αναζήτηση άλλης εφημερίδας από το αφεντικό του ομίλου της 24Media έχουν φουντώσει, με επικρατέστερο σενάριο αυτό της συνεργασία του Δ. Μάρη με την εφημερίδα.. «Νέα Σελίδα» του Ηλία Λιβάνη! 

Με δεδομένο ότι ο Ηλίας Λιβάνης, όπως γράφει το enimerosi24, πιέζεται οικονομικά με την έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας του (βλέπε απολύσεις -περικοπές), κάποιοι σκέφτηκαν να κάνουν «προξενιό» με την 24Media. To πρόβλημα όμως είναι ότι και ο μιντιακός όμιλος του Δ. Μάρη αντιμετωπίζει οικονομική στενότητα (βλέπε και εδώ απολύσεις - περικοπές).

Ολα αυτά περί «προξενιού» Μάρη - Λιβάνη είναι σενάρια και συζητιούνται προς το παρόν ανεπίσημα.

Οπως σενάριο (επιστημονικης φαντασίας λένε κάποιοι) είναι και αυτό που κυκλοφόρησε και ανέφερε πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συζητάει με ανθρώπους του Σαββίδη να αναλάβει το μάνατζμεντ του ΕΘΝΟΥΣ μετά την αποχώρηση Μάρη.

Την ίδια ώρα μια νέα ημερησία εφημερίδα με το όνομα ΜΠΑΜ βγαίνει στα περίπτερα  τη Δευτέρα 19 Μαρτίου.

-zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...