Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, Ο ΙΒΑΝ ΞΗΓΙΕΤΑΙ… ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ;



Αν κάποιοι τσεπώνουν τίποτα χαρτζηλίκια από τον Ιβάν Σαββίδη, να τους… δικαιολογήσεις με την σπάτουλα που ρίχνουν. Αίσχος, βέβαια, να γράφουν τόσο, μα τόσο ξεφτυλισμένα πράγματα, όμως, ρε παιδί μου, έχεις μία… κατανόηση. Δεν γλύφουν τζάμπα. Για το γάλα των παιδιών τους. Για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Κάτι τέτοια κλαψούριζε ένας μακαρίτης διευθυντής αθλητικής αθλητικής εφημερίδας. Δεν ζητούσε φράγκα στη ψυχρά και εκβιαστικά. Ήταν του παρακαλετού, γιατί π.χ. το παιδί του πήγαινε φροντιστήριο, γιατί ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός του ηλεκτρικού.
Επί θέματος. Μπούκαρε στην Τούμπα με το όπλο επάνω του ο Ιβάν Σαββίδης και μένει άφωνη όλη η Ελλάδα. Και τι γράφουν κάποιοι με την υπογραφή τους φόρα παρτίδ ; Ότι ο Ιβάν με το δίκιο του ξηγήθηκε έτσι. Ότι είναι αγνός, μεγάλος, επαναστάτης, τον έχουν στο μάτι οι αντίπαλοι.
Φοβερά πράγματα. Επαναστάτης ολιγάρχης. Το πιο φοβερό. Το πιο… αποκαλυπτικό. Υπάρχει κόσμος και κοσμάκης που επικροτεί, που δικαιολογεί τον τσαμπουκά του Ιβάν
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...