Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ… ΤΣΙΠΡΑ!



Εάν, τελικά, εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα και ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί στα χαρτιά, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη ετοιμάσει την «απολογία» του. Που δεν είναι απολογία, αλλά ένα κατηγορώ απ’ ευθείας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο καναλάρχης, αφού δεν κατάφερε επικοινωνιακά να πείσει ότι έχει ξεκόψει εντελώς από τον Παναθηναϊκό, το ξεκαθάρισε οριστικά στους άμεσους συνεργάτες του: «Και δεν πληρώνω και δεν έχω ευθύνη για την τύχη της ΠΑΕ. Αν έχουν την τόλμη να καταδικάσουν τον Παναθηναϊκό, να τον ρίξουν στην Β’ εθνική, η ευθύνη βαραίνει τον Τσίπρα, όχι εμένα».
Το «επιχείρημα» του Αλαφούζου είναι ότι «πρώτα πρέπει να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, ως άμεσος υπεύθυνος στα αίσχη της Τούμπας, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, και… μετά να πληρώσει εξωαγωνιστικά τις συνέπειες της οικονομικής του αδυναμίας ο Παναθηναϊκός».
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; ΟΙ όποιες ευθύνες του ΠΑΟΚ με την εισβολή Σαββίδη και τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, με τα φέσια του Παναθηναϊκού σε παίκτες, προπονητές κ.α.; Σύμφωνα με τον Αλαφούζο, κάτω από την πίεση της κυβέρνησης η δικαιοσύνη έχει τον τρόπο να βρει χαραμάδες και παράθυρα να γλυτώσει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός.
-.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...