Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Είδαν την… πλάτη του εικονιζόμενου κυρίου και φέτος! ΔΕΙΤΕ ποιανού και γιατί...

Σχετική εικόνα
Λένε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ίσως εν μέρει αυτό να είναι σωστό γιατί κακά τα ψέματα, στην εποχή της εικόνας που ζούμε και της αναζήτησης της τελειότητας η λεπτομέρεια είτε μπορεί να σε απογειώσει είτε και να σε χαντακώσει. Πώς ο τρόπος συμπεριφοράς αυτός συνδέεται με τον ισχυρότερο άνδρα της νύχτας;

Είχα εμπιστοσύνη στον Κώστα Μπερτάκη. Μετράει ο λόγος του. Κάνοντας ένα mini απολογισμό του χειμώνα που κοντεύει να μας αποχαιρετήσει, όλα δείχνουν πως ακλόνητη παρέμεινε η κυρίαρχη θέση του «στο παιχνίδι της νύχτας».  Άσε τι έλεγαν κάποιοι «γνωστοί και μη εξαιρετέοι» ...εισαγγελείς του πληκτρολογίου που τις τελευταίες μέρες διασκέδασαν κοινό και μπακαλιάρους μέχρι τελικής πτώσης.Ότι τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν φέτος, δεδομένου ότι τα αντίπαλα στρατόπεδα (από την αθηναϊκή νύχτα) τον ανταγωνίστηκαν πιο σκληρά από ποτέ , την ώρα που η πίτα της αγοράς είχε συρρικνωθεί επικίνδυνα. 

Δεν λέω, είχε μια λογική αυτή η απαισιοδοξία. Όταν, μάλιστα, ο πάντα αποτελεσματικός, ιδιαίτερα δυναμικός και σε πολλάκις περιπτώσεις ακόμη και απροσέγγιστος επιχειρηματίας άφησε ανεκμετάλλευτο το πιο δυνατό φύλλο . Όπως ήδη γνωρίζετε, «κλειστό» παρέμεινε στο Teatro, το νυχτερινό κέντρο στις Τζιτζιφιές, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη . Αν και αυτό απαντήθηκε μετέπειτα από το «PatrasGossip», στο άρθρο υπό τον τίτλο «Η παρ’ ολίγον συνύπαρξή Πάριου-Νταλάρα που πρώτη φορά θα διαβάσετε».
Από την άλλη βέβαια, κάτι τέτοιο δεν τον επηρέασε και ιδιαίτερα, καταφέροντας συν τοις άλλοις να βγει ακόμη πιο δυνατός στο τέλος της κούρσας . Μα πως είναι δυνατόν ; δικαιολογημένα να αναρωτηθούν κάποιοι. Ο βαθμός δυσκολίας του ερωτήματος που καλούμαστε να απαντήσουμε μεγαλώνει, εάν αναλογιστούμε ότι πια δεν άνηκαν στη «φαρέτρα» του τραγουδιστές βεληνεκούς του Παντελή Παντελίδη, της Πάολα, του Βασίλη Καρρά, του Γιώργου Μαζωνάκη . Πως θα απαντούσαμε ; Ρίξτε μια ματιά στην «εξωπραγματική» πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού. Αφενός στο διάστημα των 6.5 μηνών που σάρωσε τα πάντα στο «Fantasia, αφετέρου δε κατά την τρέχουσα περίοδο που τον συναντάμε στη Θεσσαλονίκη, ενώ μπήκε ήδη στο κλίμα των επερχόμενων καλοκαιρινών του εμφανίσεων στο «Ακρωτήρι»για να πάρετε τα πειστήρια που χρειάζεστε.  Άσε που στα ίδια χνάρια κινείται και ο τάχιστα ανερχόμενος Πέτρος Ιακωβίδης . Μην ξεχνάτε πως την αμέσως προηγούμενη βδομάδα , στις 13/4 εάν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ...έπιασε δουλειά στην Παραλιακή, σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Εδώ ακριβώς θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του «μεγαλώματος» του, με δεδομένο βέβαια ότι ο Μπερτάκης έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις, να τον κάνει πια πρώτο άνδρα . Να μπορεί να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος, να στηθεί τον επόμενο χειμώνα χωρίς στήριγμα κάποιου άλλου αστέρα της πίστας. 

Και με τους δυο αγαπημένος καλλιτέχνες, τους συμβουλεύει, τους λέει τι να προσέχουν και αναπτύσσει μία ισότιμη, έντονα εξελικτική φιλική σχέση μαζί τους . Έχει τρόπους, τους σέβεται και πάνω απ’ όλα δείχνει ότι τους εκτιμάει, ότι είναι και αυτός ένας απλός άνθρωπος και όχι κάτι άλλο, ότι δηλαδή τους αγαπάει και δεν τους βλέπει απλώς σαν μηχανή κέρδους. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Αργυρος Ιακωβιδης
Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος Ιακωβίδης

Από ποιόν να έχανε ο Μπερτάκης, στο φινάλε; Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που αναπτύσσεται και ξεπερνά τα εμπόδια του δυσμενούς περιβάλλοντος της κρίσης. Στην προσπάθεια του να κάνει κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, αφού πρωτίστως αφουγκραστεί τη γενικότερη τάση της κοινωνίας , επενδύει χιλιάδες ευρώ σε πρόσωπα και χώρους . Τίποτα δεν γίνεται τυχαία για αυτόν, καθώς γνωρίζει πως όλα προκύπτουν στη ζωή ως θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων. Έξυπνος, μετρημένος στα λόγια του και βλέμμα με το οποίο έχει μάθει από την εφηβική του ηλικία να «μετράει τους ανθρώπους», τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα… ασήμαντα. Αλλά το σημαντικότερο, είναι η ικανότητα του στο να διακρίνει έγκαιρα τι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος. Φροντίζει , ώστε να εξασφαλίσει την αποδοχή και την εκτίμηση της μάζας, γιατί απλά δεν είναι μονότονο το «προϊόν» που προσφέρει. Σε όποιο από τα μαγαζιά του επισκεφθείς, o χαμός είναι δεδομένος, όποιοι κι αν ηγούνται του σχήματος. Περνάνε όλοι να τον δουν, ο Ρέμος, η Πάολα , ο Καρράς ο «Μαζώ», ο Αρναούτογλου , ο Πηλαδάκης, ο Ποζίδης , ο Γκόγκος κ.α .
Τόσο απλά είναι τα πράγματα…
Υ.Γ 1 : Πριν σπεύσουν οι διάφοροι καλοθελητές να με κατηγορήσουν για …χορηγούμενες αναρτήσεις από τον Μπερτάκη η άλλες σκοτεινές δυνάμεις , καλό είναι να αναλογιστούν το εξής : Αν οι παραπάνω αράδες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα η απλώς  είναι αποκυήματα της φαντασίας μου; 
Υ.Γ 2 : Ανεξάρτητα απ’ τα συναισθήματά σου, είτε τον συμπαθείς , είτε όχι, δεν παύει όμως να τον παραδεχθείς. Γιατί, παρότι ξεκίνησε τη διαδρομή ως αουτσάιντερ , έφτασε στο σημείο να κουμαντάρει το καράβι της ζωής . Θέλει κότσια το πράγμα. Θέλει καιρό και κόπο. Θέλει σκύψιμο μέσα μας και σκάψιμο βαθύ. Μα πάνω απ΄ όλα , ο άνθρωπος που ανακάλυψε το «φαινόμενο Παντελίδης» επέδειξε βαθιά πίστη μέχρι να ανοίξει ένα παράθυρο στο όνειρο του,  ν’ αλλάξει τη μοίρα του. 


Ο κ. Κώστας Μπερτάκης (πάνω) είναι ο επιχειρηματίας που συνειδητοποίησε πρώτος ότι το άστρο του Παντελίδη θα πάει πολύ μακριά. Επενδύει σε αυτόν όχι μόνο ως εξαιρετικός μάνατζερ, αλλά και ως φίλος του ντροπαλού νεαρού
Η τρυφερή φωτογραφία της συντρόφου του Μπερτάκη με τον Παντελή (Nassos blog)
Όταν ο Παντέλος έκανε χαμό και ο Μπερτάκης από κάτω καμάρωνε!Μεγάλες στιγμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...