Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ


Γι’ αυτό είναι χρήσιμη η κυβέρνηση. Για να διακόπτει το πρωτάθλημα! Για σκέψου να μην υπήρχε κυβέρνηση. Αυτό που δεν κατάφερε ο Ιβάν Σαββίδης, να διακόψει τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, το πέτυχε ο Τσίπρας. Ουάου, που έκανε και ο Βαρουφάκης.

Και όπως πουλάει μούρη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για το «ντου» στην Τούμπα, έτσι και ο Τσίπρας λανσάρει… τόλμη που αποφάσισε την επ’ αόριστον διακοπή των αγώνων.
Τη μπάλα αράουτ πετάει ο Τσίπρας. Αναμενόμενο. Απέτυχε πανηγυρικά στο παραμύθι της εξυγίανσης. Και επειδή εκεί που έφτασε το έργο στο πρωτάθλημα δεν ελέγχεται η κατάσταση, για να μην έχει ακόμα μεγαλύτερο πολιτικό κόστος ο πρωθυπουργός κατεβάζει τα ρολά. Αποφάσισε το εύκολο. Και χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Η κυβέρνηση είναι για να προστατεύει το πρωτάθλημα. Όχι να το απαγορεύει. Να το προστατεύει γιατί είναι ένα κομμάτι της εθνικής οικονομίας. Κινείται χρήμα στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν θέσεις εργασίας.
Η ευθύνη της κυβέρνησης, κι όχι του καφενείου του Μαξίμου, είναι να τονώσει το ποδόσφαιρο. Όχι για το καλό του αθλητισμού, αυτά είναι μαλακίες. Μπίζνες είναι το πρωτάθλημα. Όταν, λοιπόν, δεν γίνεται πρωτάθλημα, υπάρχει στάση εμπορίου.
Τι θα πει διακοπή πρωταθλήματος; Τίποτα δεν θα πει. Το είχαν κάνει, άλλωστε, κι άλλες δύο- τρείς φορές, επί Κοντονή υφυπουργού αθλητισμού. Έγινε τίποτα; Έγινε μία τρύπα στο νερό.
-.apodytiriakias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...