Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ!


Ποτέ κανένας πρόεδρος ομάδας δεν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στη διάρκεια του αγώνα, να δώσει εντολή στους παίκτες να αποχωρήσουν. Το διέπραξε ο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, επειδή ακυρώθηκε αντικανονικό γκολ της ομάδας του.


Η πρώτη εντύπωση για το απίστευτο θέαμα, τη μπούκα του ομογενή επιχειρηματία, ήταν ότι ο άνθρωπος ήθελε να κάνει συστάσεις στους παίκτες του ΠΑΟΚ, να ηρεμήσουν, να σταματήσουν τις αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες.

Παίζει και το άλλο. Να προσπαθούσε να φθάσει στους διαιτητές ο Ιβάν, να τους ζητήσει να πάρουν πίσω την απόφαση- ακύρωσης του γκολ, για το ΠΑΟΚ, ρε, γαμώτο. Να πάρει ένα πρωτάθλημα κι ο ΠΑΟΚ, ρε, γαμώτο.

Ο μακαρίτης πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θωμάς Βουλινός είχε δώσει εντολή να αποχωρήσει η ομάδα, στην διάρκεια του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Εντολή έδωσε, δεν μπήκε ο ίδιος με την προσωπική του φρουρά στον αγωνιστικό χώρο, όπως ο Σαββίδης.

-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...