Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ» Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!Για να μη ξεχνιόμαστε. Ακόμα κι όταν ο Παναθηναϊκός, με πρόεδρο της ΠΑΕ τον Γιάννη Αλαφούζο, είχε στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές επιπέδου Β’ και Γ’ εθνικής, ο καναλάρχης, με συνέπεια και στερεότυπα έπαιζε τη γνωστή κασέτα:

«Ο Μαρινάκης διαφθείρει το ποδόσφαιρο, ελέγχει τη διαιτησία και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός χάνει το πρωτάθλημα».
Φοβερό αλλά τόσο… ελληνικό. Να μην έχει ομάδα ανταγωνιστική ο μεγαλομέτοχος, αλλά ο Παναθηναϊκός, επειδή το πρωτάθλημα είναι ελληνικό, μη ανταγωνιστικό και διεφθαρμένο, κρατιόταν υψηλά λόγω φανέλας, κι έτσι έβρισκαν χώρο οι δικαιολογίες του Αλαφούζου.
Ακόμα και να είχε το επάνω χέρι στο παρασκήνιο η εγκληματική οργάνωση, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος το παρατράβαγε. Επειδή απλά, δεν είχε ομάδα να κτυπήσει στα ίσα τον Ολυμπιακό.
Σήμερα, τι γίνεται; Ο Αλαφούζος ζει! Τον κρατάει ζωντανό ο Μαρινάκης. Ο μαθητής του Αλαφούζου. Την κασέτα Αλαφούζου παίζει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και λέει, λέει, μέχρι να τον λυπηθούν και να σταματήσουν να τον… κυνηγούν. Ομάδα δεν έχει ο Ολυμπιακός, ούτε προπονητή, όμως έχει πρόεδρο καθολικό και διαμαρτυρόμενο.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από χθες βράδυ: Αυτό θα πει «ζημιά» σε λουλούδια

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει τόση μεγάλη επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να χτίζει και να προχω...